in cautarea perfectiunii

Nu mai doare asa de tare

Bun. Am primit pozele de Duminica. Acum am reusit sa ma pun ca tot omul la tastatura. Degetul nu ma mai doare la fel de tare (mint, ma doare dar e mai toleranta durerea asta). Asa ca, sa iti explic eu tie unde am fost. Vazand ca visurat joaca airsoft, vazand ca toata lumea joaca airsoft, am mers in vizita la var’meo (care joaca de vreo 3 ani) sa vad si eu ce mai face, ce arme mai are, in care arma imi rup unghiile , etc…
Eu aveam o arma periculoasa, proaspat cumparat un bubble :D, imi cautam de mult unul, si plictisindu-ma mai mult sau mai putin, si facand multe balonase (in casa), unchiuletul meu mi-a furat bila cea verde de la labirintul de pe capac. Mi-a zis ca mi-o da inapoi doar daca ma duc a doua zi cu ei la joc. Bun. Ma trezesc duminica, ma echipez, adica imi iau niste pantaloni, un tricou, o bluza, o basca si fug la taxi, stiind bineinteles ca ma vor echipa acolo.
Unchiul meu avea o parere foarte proasta despre mine, pentru ca mi-a dat niste pantaloni care-mi erau PUTIN CAM STRAMTI

Da, asa am ajuns imbracata, de rasul curcilor. Jocul a fost frumos. Am decis ca o iesire saptamanala cu ei ar fi prea mult pentru fundul meu lenes, asa ca ma duc o data la doua saptamani. O sa pun aici cateva din cele 103 poze, cu comentariile de rigoare pentru fiecare. Poza cu degetu ranit nu este, deoarece, sa iti explic, m-am lovit in incheietura, prima, a degetului aratator de la mana stanga. S-a invinetit, dar nu indeajuns incat sa se vada in poze, asa ca, nu prea am eu ce sa fac.
Cam asa au iesit >>> (vjjjjjjjjjjj)

Putin nerabdatoare sa ma joc, defilam aiurea, dupa alte aiureli, se vede ce stramte imi sunt hainele, parca sunt o rata

Am inceput sa fac balonase, iar reactia celor din jurul meu este evidenta, nu??


poza asta mi-a placut enorm. Nu imi dau seama exact la ce ma puteam uita in directia aia. Monsoiru din poza isi pregatea manusile pentru joc, iar eu ma uitam dubas in… jos?? (nu te mai gandi la prostii, sigur era arma mea pe jos, sau sucul, sau cineva intins!!! )


in pauzele de joc, in momentele in care toata lumea isi incarca armele, masura una alta, tragea rasuflarea, eu, cu arma mea letala de sapun innebuneam lumea. Daca nu eu, atunci cine? Fizz???

am gasit totusi o poza in care se vede putin din el, putiiiin asa, ideea se poate sublinia usor, a durut, caci nu am vrut sa recunosc ca m-a nimerit. Pai, fetele astea au un orgoliu al lor…