Gramada

Nu ma tem de ploaie cand am muzica buna

Cu pasi repezi se apropie Jazz in the Park. Cu pasi repezi, ploaia de azi pare sa sperie lumea de maine, lumea din weekend. Eu sunt sigura ca o sa ne sufocam de cald cu fundul in hamace la umbra copacilor din parcul central. Toata lumea e sigura, toata lumea are un sentiment ca o sa fie perfect, dar privind norii gri de peste oras o umbra de deznadejde se citeste pe chipuri. Aveti incredere!

Sunt sigura ca am sa stau, ca am sa zac la soare, ca luni am sa scriu cat de superb a fost. Am sa pun o poza cu “am avut dreptate” si inca multe cu #ofisemn . Am sa ma bucur de fiecare nota muzicala, de fiecare zambet al oamenilor care trec prin parc, de fiecare secunda. Tanjesc dupa un eveniment care sa ma faca iar sa zambesc tamp zile intregi. Tanjesc dupa multe lucruri, iar vremea buna, muzica buna, parcul, starile de spirit, mintea goala, prietenii, iarba, hamacele sunt doar cateva dintre ele.

Tanjesc dupa voi, iar vremea nu o sa ma opreasca sa tanjesc pentru ca stiu ca asta este furtuna de inaintea zambetelor si soarelui sufocant. Nu este nevoie de linistea de inaintea furtunii, avem furtuna inaintea linistii, relaxarii.