uimita de lume

Nu atinge!

Ador foarte mult sa personalizez lucruri. Ador foarte mult sa le personalizez din purul meu egoism care trebuie sa arate oamenilor din jur ca sunt lucrurile mele. Am o problema foarte mare cu posesivitatea si reusesc sa scot flacari pe nas si pe urechi atunci cand descopar ca lucrurile mele nu sunt la locul lor, sau nu mai sunt deloc. Poate ca nu sunt singura cu aceasta problema, dar mie imi place la nebunie.

Am inceput asadar cu inceputul. Mi-am imprimat cani, ghiozdanul (mai mult pentru reclama), apoi a venit randul brichetelor. Ador brichetele si cautam tot timpul una favorita. Uneori mai fac arogante si imi completez colectia cu cate un ZIPPO, pe care-l gravez frumos cu numele meu sau blogul. Mama are tabachera si bricheta gravate cu mamicu pentru ca aia e porecla pe care a primit-o de-a lungul timpului.

Una din tabacherele mele favorite le-am pierdut acum cativa ani, cand a disparut subit de pe biroul meu. Nu stiu cum si-a facut picioare si a reusit sa plece, cert este ca s-a hotarat sa plece la plimbare si dusa a fost.

Ca sa ma razbun, mi-am luat alta, iar apoi am stat sa cuget ce sa-mi gravez. Cineva mi-a propus sa-mi gravez mesajul pe care-l scriu pe post-its cand imi marchez lucrurile personale. Asadar mesajul “OANA – Touch and die” a aparut frumos, gravat cu italic pe tabachera mea noua.

Intre timp, lungimea tigarilor s-a schimbat, asadar va trebui sa mai fac o tabachera, iar acum am intrat in mania celor care isi scriu numele peste tot, in patima celor care lasa semne peste tot ce e al lor pentru a avea siguranta ca nu pune nimeni mana pe ele. Privirile celor care imi iau lucrurile imprumut sunt intotdeauna priceless. Am fost acuzata de mult narcisism, dar eu cred ca e o manie de gravare.

Mania mea o sa se extinda spre o gramada de alte metode, urmand tricouri cu “I love OANA”. Asta ca dovada ca nu suntem niciodata prea narcisisti, dar cu siguranta posesivitatea este unul din atuurile noastre (nu cred ca este o problema).