bucati de ganduri

nothing compares…


“it’s been 7 hours and 15 days…”
numar si eu fiecare clipa in care suntem departe unul de altul. Ma gandesc la toate sarutarile pe care le-am avut, si la cum nu vroiai sa ma lasi sa plec, de parca stiai ca momentul in care plec, tot visul nostru se va spulbera. Am incercat, pe bune, sa il tin viu, dar daca nu este sa fie, nu va fi. Te doream totusi atat de mult, dar faptul ca am primit ceea ce visam m-a facut sa am indoieli ca mai vreau asta atat de mult. Faptul ca sentimentul dupa care tanjeam atat de mult incepe sa apara ma sperie, ma sperie atat de mult incat fac ce stiu eu mai bine:
FUG
stiu nu trebuie sa fac asta, dar la fel cum uneori tu nu te simti in preajma mea in largul tau, la fel nu ma simt nici eu. Nu stiu ce trebuie sa cred, dar nu stiu nici ce trebuie sa fac. Asta este mai rau. Cu crezutul stau bine, cu faptele stau mai prost. Nu pot sustine vre’un moment ca m-am lasat dusa de val, si am facut totul pentru ca tu sa fi fericit. As minti. Am facut totul pentru ca am vrut asta. Am visat la asta si am incercat sa ascund mult timp ca imi doream asta. Vroiam sa fie evident pentru tine, dar totusi vroiam ca tu sa iti doresti asta mai mult decat mine. Vroiam sa fiu singura din viata ta, si sincer? cand te-am auzit ca vorbesti de alta am simtit si eu gelozia care te rodea pe tine cand vorbeam eu de altii. STiu nu e deloc placut. DAr pe mine parca ma roade mai tare stiind ca toate tampeniile pe care le fac cand mi se rupe mie de lume mi s-ar putea intoarce intr-o zi, intr-o razbunare.
Te doresc
Te-am dorit
Sper ca multe intre noi sa nu se schimbe, cu toate ca sunt constienta ca asta se va intampla. Stiu ca se va schimba, si nu am fost, nu sunt, si nu stiu daca voi fi pana la momentul cu pricina, dispusa sa descopar daca se va schimba in bine… sau in rau…