Gramada

noiembrie

Am trait febra in care toata lumea, absolut toata lumea a inceput sa urle ca a inceput septembrie. Oficial, calendarul ne anunta despre venirea oficiala a toamnei. Oricum anul acesta totul a fost foarte ciudat asa ca teoretic nu ni s-a spus nimic nou. Nimic.

Septembrie a venit cu o temperatura prea calda pentru el, s-a terminat pe cat de repede a venit (unii ar spune ca a fost chiar preccoce) iar apoi a venit Octombrie. Nimic nou. Au inceput si studentii scoala. A inceput toata lumea scoala. Au inceput festivalale de toamna si orasul a inceput sa prinda cu adevarat viata. Noi suntem un popor care vara hiberneaza, chiar daca unora nu le vine sa creada acest lucru, dar vara chiar hibernam. Zacem si mergem in concedii. Ne bucuram de soare, piscina, mare si alte lucruri.

Astazi am realizat un lucru. Am realizat ca afara este ceata, sunt multe frunze uscate pe jos, miroase a iarna, miroase a frunze arse. E noiembrie. Vine frigul cu pasi repezi peste noi, curand toata lumea va sesiza ca afara este alb, albul ala care ne bucura si ne intristeaza pe toti.

S-a mai dus un an…