uimita de lume

Niciodata indeajuns de indragostiti

Nu cred că suntem vreodată îndeajuns de îndrăgostiţi încât să nu facem prostii. În marele geneal, suntem atât de îndrăgostiţi încât nu ne putem abţine să ne mai pipăim sau pupăm, fie şi în public. Uneori asta nu e îndeajuns, şi ne-am săturat, şi ne arătăm afecţiunea doar în privat.
Azi am fost la un suculeţ, cafeluţa bârfişoara în mall (pentru cunoscători, am şezut in Quartz în Iullius). A venit chefu de bârfă, etc. O dumă, două trei. Subscribe-uri , chestii aşa ca între fete.
La un momentdat, tipa din faţa mea zice “yack!”
În spate la Quartz, pe o băncuţă roşie, o domşoară, la aproximativ 16 ani. Nu genul de piţi, că dacă era piţi o găseai cu picioarele deschise în budă. Aşa, mai usual girl. Sub ea (la propriu) un gagiu. Nu cu mult mai mare ca ani. Nici el nu era genul de cocalar, dar el avea pofte… ooo şi ce pofte…
De unde ştiu eu că avea pofte? Pentru că, mâna lui era… ă? ştii… la ea… între picioare. Îi masa… ă? Probabil că fetei îi amorţise curu, şi el vroia să îşi întindă mâna până la el, dar… cum ea stătea la el în braţe nu a ajuns… şi… a crezut că ăla e curu.
Pentru că sunt o invidioasă, i-am urmărit cu privirea între două bârfe şi trei guri de cafei.
Au mai povestit, au mai râs, s-au mai ţucat. La un momentdat tipul era cu mâna până la cot la ea… sub… bluză! Asta nu e o problemă. Am vrut să mă duc să le recomand un parc, dar afară era frig. Nu cred că erau singuri acasă, dar poate ea nu era pregătită. Totuşi… există toalete…. dar ea ar fi vrut ca să fie special “Hai iubi, măcar de datat asta!”. Dacă ar fi făcut nişte economii, poate şi-ar fi permis o cameră. Dar unde i-ar fi spus la mămica-că va lipsi o noapte?
Greu! Decizii…. Decizii.
Oricum. Nu ştiu când au plecat, şi asta mă întristează la culme