Aberatii speciale

Neintelegere

Am o multime de oameni care nu ma inteleg. Nu asta e problema, sunt sigura ca nu sunt singura fiinta care se simte neinteleasa, sunt ferm convinsa ca si tu, ai momente cand te simti la fel. Pe mine ce ma lasa usor cu gura cascata (la propriu si la figurat) este ca toate persoanele astea, nu isi dau silinta sa inteleaga, dar ulra ca nu inteleg.

Nu stiu ce sa mai fac. M-am cam saturat de urlete si nervi si lupta cu morile de vant. Mi se pare pe atat de inutil pe cat e.

Poate ca sunt intr-o perioada in care sunt confuza, poate ca am mai fost asa, poate ca vreau sa reneg tot ceea ce simt. De fapt, nu sa reneg, doar sa neg. de fapt nici sa neg. Hai sa fiu sincera macar eu cu mine, in momentul in care nu-mi convine, mi-am luat jucariile si am plecat. Nu stiu de ce simt, ca ma fac neinteleasa. Totul in ultima vreme pare sa iasa, sper sa fie asa peste tot.

Mi-am amintit acum, de faptul ca am perioade in care, cunosc o multime de tipi cu acelasi nume. Cea mai tare faza e in discutiile cu fetele cand dintre ultimii tipi cu care tin legatura, vorbesc, mai stiu eu ce, incerc sa pun accentul pe unul povestind un lucru, dureaza o eternitate pana reusesc sa dau reperele necesare.

da stiu, tac