bucati de ganduri

my immortal

Adevărul este că piesa asta m-a fascinat tot timpul. Nu ştiu ce m-a apucat de vorbesc atât de mult despre muzică, nu ştiu ce m-a apucat să citesc un stil care nu îmi este foarte familiar, dar totuşi mă amuză. Aş tinde să cred, că dacă mă amuză ar trebui în acelaşi timp să mă binedispună. Nu mă binedispune. Nu mă oboseşte. Nu.. în fine, nu despre asta e vorba.

Schimbând browserul  pentru că m-am săturat de opera, şi pentru că am de gând să fac unele schimbări, aşa pe sfârşit de an (nu îmi spune că nu se sfârşeşte anul încă,  e trecut de jumătatea lui, şi până să ne dăm noi seama o să ne punem întrebare stupidă “şiii? ce faci de rev??” ) drept urmare, l-am luat pe nenea gogu, şi am achiziţionat chrome-ul.

Dacă tot l-am achiziţionat mi-am mutat toate catrafusele în el, asigurându-ă că nu am lăsat nimic. Ăncă nu sunt pregătită să divorţez pe bune de tanti Opera, dar, cine ştie, nimic nu e sigur încă.

Intrând pe youtube, îmi amintesc cât de mult îmi plăcea o adaptare de la evanescence – my immortal. Dând tare şi ascultând-o des, mama vine prin cameră să vadă dacă sunt bine, dacă sunt ok, pentru că bănuiesc eu că nu a uitat perioada în care ascultam evanescence şi zâmbeam sec şi spuneam că “sunt bine” . Ai mai văzut tu orgoliu care să recunoască? Nici eu.

Cu ocazia asta, mi-am amintit de un tip, care asculta piesa foarte mult. Îi plăcea lui cum sună. Nimic nou aici. Doar că, tipul nu ştie engleza. Deloc. Ştie bulgara, italiana şi franceza. El asculta o piesă, fără să înţeleagă semnificaţia ei prea mult. Am luat piesa, şi i-am tradus fiecare vers. A iubit mai mult piesa, pentru că e foarte tristă, şi pentru că, merită să meditezi la ea. Mai ales când eşti rupt în două de atâta iubire.

“this pain it’s just to real, there is just too much that time can not erase”

no comment, nu se merită !