povesti pe ciorne

Muzeul tehnologiei – la mine acasa

S-ar putea spune, cu uşurinţă, că sufăr de un deficit de atenţie, şi acela ar fi motivul oficial, pentru care strâng tot. Tot!! În 1994 tata a fost fericitul posesor al unui calculator, îi zicea 2.86 , eram în al 7-lea cer, şi când el nu lucra pe el, eu mă jucam. Pentru început, m-am jucat tetris. Tetrisul meu, ăl de buzunar, devenise acum pui mic, pe lângă cel colorat pe care-l aveam la tata pe calculator.

Într-o zi, am mers cu tata la o colegă de-a lui de la fostul Alcom, şi tanti, până când ei discutau acolo cu facturi şi amintiri de genul : “îl mai ştii pe ăla ce lucra la cafea cu tine?” pe mine m-au trimis la calculator, şi mi-au pus un joc. Renumitul şi inconfundabilul Prince of Persia : The sultan daughterÎncă mă mai joc pe el, pentru că-mi place să cred, că şi pentru mine, un prinţ ar omorâ atâţia sultani. Ţin minte, cât de frică îmi era de sultanul cel gras, sau de scheleţi. Şi niciodată nu ştiam ce se întâmplă cu umbra aia ce ieşea din oglindă, pentru că şi de aia îmi era teribil de frică. Dar, verişorii mei, veneau tot timpul să mă salveze de monştrii din calculator.

Că tot vorbeam că sunt strângătoare, şi că am acasă un muzeu, disketele pe care le arăta @dragoşmone

la mine în casă nu sunt relicve, pentru că la finanţe, alea nu au auzit de stick usb, şi informaţia e prea puţină ca să arzi un cd cu ea. Şi acum, prezint muzeul de acasă :


Drept urmare, aştept, ziua în care, copii mei, vor descoperi toate astea. Sigur, ei habar nu vor avea, că a existat vreodata aşa ceva.