Aberatii speciale

Must do

am concluzionat, poate cu durere, poate cu o parere de bine, ca eu nu-mi doresc prea multe pentru 2010. Poate ca nu-mi doresc nimic. Chiar daca in 2008 aveam planuri marete pe care, in mare le-am implinit.
Pentru anul care vine nu prea am un “must do” , decat ganduri pasnice si diabolice, dar fara niciun scop precis pe care vreau sa-l ating. Stiu ca asta nu este bine. Nu mi-am propus nici macar ca in 2010 sa agat cutarica baiat de papuc. Nimic. Nu am nicio dorinta pentru 2010.

Asta e mai mult decat groaznic, si da, gandul asta ma bantuie in fiecare secunda.

Totusi pe final de 2009 am asaltat lumea cu mailuri. Cu mailuri in care-mi cer scuze ca am fost, sau nu o vaca (cu sau fara cabina), in care le spun oamenilor ca prezenta lor imi lipseste din viata, chiar daca ne vedeam doar o data pe an, acea data pe an imi lipseste. Imi lipseste gandul ca-i voi vedea. Sper sa am un 2010 cu mai putine dispute, contraziceri, etc. Nu cred ce scriu acum, dar simt nevoia sa scriu.

In 2010, vreau sa scriu mai des sa-mi fac timp sa scriu mai des, si sa citesc un roman/luna chiar daca are 73270984332 de pagini si 12 volume. Sa imi fac o zi pe luna in care sa ma rasfat cu o oja noua, si de ce nu, o carte.

In 2010 vreau sa imi cumpar o TROTINETA. si o voi achizitiona, nu cred ca se termina ianuarie fara sa o am. Si pe ea, o sa-mi pun o gramada de stick-ere

in 2010 vreau sa-mi schimb domeniul (iar), pentru ca simt eu ca trebuie sa am ceva al meu, muncit, etc, si haina de pe el va fi putin diferita.

in 2010 sper sa mai fac ceva cadouri care sa lase oamenii fara cuvinte (vezi cadou Ioana) si care sa ii faca sa zambeasca mai des.

Sper sa imi achizitionez inca cel putin 40 de carti si ceva cercei…
in noul an, o sa-l pupacesc pe Ursu mai mult decat in vechiul an
si o sa incerc sa nu-l mai trezesc pe Micu cu sms-uri
sa nu-l mai fac pe Print sa-si rupa picioru ca sa ma evite
sa aberez mai mult in articole
sa iubesc mai multi oameni
sa sa sa sa… oare ajunge?

Si eu zic, ca nu am niciun scop pentru 2010