in cautarea perfectiunii

Multumesc fanilor

E probabil prima sambata, de nu-mi aduc aminte cand, in care nu ma f* nimeni la melodie, imi pot vedea de treaba pe care o fac in general sambata seara fara ca lumea sa ma sacaie sa stau la povesti interminabile pe mess, la telefon, sau convingeri esuate de a iesi in oras.

Sunt uimita de faptul ca telefoanele stupide nu au fost lansate in seara asta, si intrebari tampite la 2-3 am cand sunt on-line si am un status evident, sunt puse
exemplu : nu ai iesit nicaieri azi?
raspuns : pai? daca am iesit, sunt deja acasa (EVIDENT) , si daca nu am iesit, am fost acasa toata seara (EVIDENT), si daca eram iesita, nu eram pe mess sa-ti raspund (EVIDENT)

Am descoperit ca lista mea de mess ma citeste (printre care esti si tu, hai, simte-te) pentru ca mi s-au facut observatii subtile cu referire la blog (multsumesc :”> ) , in alta ordine de idei, ma citesc si cei pe care nu-i mai am in mess (nici nu vreau sa ma chinui sa aflu de ce). Multumirile de rigoare pentru ca-ti chinui ochii cu mine (stiu, aberez mult si sunt obositoare, iar aici nu prea ma poti oprii)

Am mai descoperit ca e aproape 4 si ma trezesc la 9
somn usor, daca totul merge cum trebue maine voi pune poze din seria Soldatul Svejk si soarecii plouati. Nu planuiesc sa fac maine nimic dupa 6 decat sa scriu, vreo 2-3 ore articole pentru tine (sa ai ce citii) wish me luck (sau roaga-te sa-mi pice netu)

hugz & kisez 😉