Aberatii speciale

Momente si schite

Chiar nu ştiu ce pluteşte în aer. Cert este că toată lumea în jurul meu se simte aiurea. Cert este că până şi mie mi-a plecat inspiraţia departe. poate că păsările se îndreaptă spre ţările calde şi au luat cu ele toată căldura din noi. Rămânem reci să aşteptăm o iarnă pe măsură. Vorbesc cam drevreme despre iarnă, vara încă nu s-a încheiat oficial, iar luna romanticilor plimbări prin parc şi frunze e pe cale să înceapă. Toată lumea va fitristă iar în jur vor apărea oameni care vor spune, zâmbind “wake me up when september ends”. Ce rost are? Septembrie parcă trece tot mai repede şi ne lovim de octombrie care nu aşteaptă după nimeni. Noiembrie vine cu ploi reci şi tot mai mulţi oameni care răcesc, iar în decembrie începem iar să înjurăm că trebuie să cumpărăm ca-cadouri.

Şi e ultima lună în care lumea se poate bucura de vară, şi de, pe ici pe colo temperaturi mari. e luna în care te întrebi unde a fost iubirea toată vara pentru că te-ai trezit cu o mulţime de poze cu oameni, şi îţi aminteşti feţele lor, dar nu îţi aminteşti sentimentul. Situaţia. Relaţia. Astea două sunt cuvintele lunii septembrie. Iar din octombrie, altele două vor fi cuvintele de bază care vor deprima atât priviri cât şi miţi ascunse în adâncul… ah, devin mult prea mult decât poate aş vrea să devin. E clar, nu este de bine, dar nici de rău nu pare a fi.

Mi-a plecat inspiraţia în lume- O aştept înapoi. Nu vreau ca găsitorul să o returneze, vreau doar să vină la mine, singură, pentru că fără ea sunt un nimeni. Un om fprp imginaţie e gol, e homeless, e boschetar, e singur, e. Nu! Tocmai aceea este problema principală. Nu este, este un nimeni care nu are ce face, la cine striga, la cine urla, la cine imagina. Stă pur şi simplu şi se uită în gol. Nu mai are nimic în jur care să-i spună “visează!”

Ce sărăcia. Revino-ţi. În jur există atâtea situaţii care ar putea să îţi spună că tot ceea ce zboară se mănâncă, iar tu stai şi aştepţi să se vină să ţi se dea mură-n-gură ca la proşti? Eşti în secolul în care “calculatorul spune” şi “maşina vrea”. Curând maşina va veni să îţi spună că iese cu suratele în oraş şi că ar fi bine să mergi pe jos pentru că oricum ai o tonă.

Fuck. Cantităţi industriale de aberaţie şi nu mă pot opri…