Modestie vs Lene = Intalnire

Pentru ca am gasit doi oameni cu capul p-un umar care sunt dispusi sa vina, mai caut inca doi, si suntem 5. Eu am votat in unanimitate. Eu am votat pro si contra.

Marea intalnire va fi duminica, 20dec 2009 ora 16.30.

Va fi duminica deoarece eu sunt o lenesa, mai am o gramada de evenimente si cumparaturi de facut ca tot omul, asa ca, duminica, dupa ce toata lumea si-a revenit de la mahmureala de la www party, e numa bine sa vina sa imparta idei.

Eu am fost si sunt foarte revoltata pe faptul ca la cj nu am vazut intalniri intre bloggeri asa cum sunt in alte orase, asa ca, prima oara e mai greu.

Eu nu voi stabili teme. Veniti cu idei, cu listute, eu vin cu aparatu foto, cu 5 lei de cheltuiala.

Acu sa va explic unde. Locul e vis-a-vis de blocul Sprey. Am ales localul asta pentru ca nu seamana cu un birt, pentru ca e cafenea, pentru ca e putin select. E aproximativ zona centrala. Si e aproape de casa, mai ales daca vine si Iulia, alta lenesa, alt mare caracter.

Localul avea intr-o vreme internet, daca nu mai are, sunt cateva blocuri in zona, furam de acolo, sigur e unu cu retea neparolata, indeajuns incat sa ne ajunga tzeava de net pentru ce ne trebuie.

Ca sa ma asigur ca nimeriti locul, o sa va pun o harta, si asta va ajuta.

data, ora, locul, le-am stabilit. Eu o sa fiu acolo, sper sa ne strangem macar 5-7. daca o sa fim mai multi, nu ma supar. Daca o sa fim mai putini, nici atat. Principalul este ca, de undeva trebuie sa inceapa.

Astept sa ne vedem, sa ne citim, si btw, nu uit pentru promisiunea cu zambetul. O sa fac unul special pentru tine. Sa zambesti!! 🙂

alte cereri daca mai vrea cineva-ceva de la mine sa spuna ca-i aduc

da Iulia, poate intre timp iti dau afisu de la Coroana :))

5 thoughts to “Modestie vs Lene = Intalnire”

  1. Scuze ca nu ti-am raspuns la mail dar am o groaza de probleme… as fi vrut sa vin maine dar bunica a paralizat partial ieri noapte si acuma tot umblu pe la spitale cu ea, nu poate manca, nu poate face nimic si eu noaptea fac curatenie in casa si ziua stau cu ea…

    daca se schimba ceva si pot ajunge o sa gasesc eu localul cumva, dar nu ma bazez pe asta… sorry 😐

  2. vezi ca am pus post cu harta la el, ca e putin complicat de gasit. Cuba Cafe ii zice, dar e usor dupa colt, si se vede greu.
    Sper sa fi cat mai bine, si lasa, ca mai facem noi sa poti ajunge si tu >:D<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.