in cautarea perfectiunii, uimita de lume

missed me?

Constat uneori ca doar ma gandesc sa vin sa scriu, si le scriu prin alte locuri. Uneori sunt prea nervoasa, sau prea vesela. PRea revoltata sau nu sunt deloc cum ar trebui sa fiu. Asa ca aleg sa nu scriu. Nu tin cont de faptul ca te neglijez. As avea nevoie de un pc nou. As avea nevoie de multe lucrri atat de noi, incat ma itnreb daca toate alea vor schimba cursul vietii mele. Ma intreb eu oare mult prea multe si totodata mult prea putine incat sa conteze. Nu cred ca este necesar sa fac toate cele ce terbuie sa le fac, sau cele ce le fac. Cine stie?

Nu prea imi place sa neglijez pe cineva, mai ales pe tine, care totusi iti sacrifici cateva minute din viata sa ma citesti, si eu sa fiu nesimtita si sa nu profit de ele din plin? Nu se poate asa ceva. Inteleg si eu ca sutn ocupata, intelegi si tu ca viata mea se rezuma la mai mult de monitor Cafe World si FarmVille, dar cum, daca pot sa intru aici, pana cand imi fac treaba in jocuri, nu pot eu oare sa trec pe aici, sa te interb ce faci, sa te sacai, sa iti mai zic doua minciuni si trei bancuri?

Bun acum sa incep cu vestile 😀 (pana nu le uit)

Din februarie ma mut (nu de la mama de acasa) Ma mut de pe acest hosting si de pe aceasta adresa (e echivalent cu plecatul de la mama doar ca dureaza mai putin mutatul). Ma mut pentru ca aici nu imi place, iar cand ma mut am sa spun si de ce mi-am schimbat domeniul.

Poti considera ca pe blogspot am fost la mama acasa, si aici m-am mutat in chirie, si intre timp mi-am permis sa imi cumpar propriul meu apartament, si ma mut acolo cu toate catrafusele mele 😀

Nu promit ca acolo voi scrie mai mult, dar sa stii ca incerc sa scriu mai mult decat anul trecut. Incerc sa te sacai la maxim si , sper sa reusesc, sper ca daca ma mut (iar) sa nu te superi pe mine si sa nu ma mai citesti. Gandeste-te doar la tona de reclame de care te scap din momentul in care ma mut acolo. Gandeste-te la toate lucrurile mele. si sa nu crezi ca ma mut acolo pentru ca o duc bine financiar. Mutarea mea este cadoul pe care mi-l fac eu mie, ca sa iti demonstrez ca am grija de tien. TE scap de toate ferestrele enervante, imbunatatesc pagina, si asa mai departe. Asta e bine.

Pe de alta parte, nu cred ca mai am multe sa iti povestesc, azi e 24 ianuarie, si chiar daca poate ai uitat, este o zi importanta pentru noi, marele popor roman, sau nu? sau altfel, ajungi si tu, ca copii de pe youtube