Aberatii speciale

Mi-e dor (de mine si de tine)

Trec prin ceva pe atat de stupid pe cat de uimitor e pentru mine. mi s-a facut dor de o gramada de lucruri care se pare ca nu mai au aceeasi semnificati pentru mine. o fi de bine, o fi de rau. Ma gandesc la cum ar trebui sa imi schimb viata, la cat de tare trebuie sa dau totul pentru ca lumea sa nu auda. La cat de tare trebuie sa urlu pentru ca lumea sa ma asculte nu doar sa ma auda.

Poate ca toate astea nu sunte indeajuns. Poate ca nu trebuie sa urlu si nu trebuie sa ies in evidenta. Poate ca am uitat cine sunt eu de fapt. Poate ca totul devine mult prea sentimentalist pentru ca multe altele sa mai conteze. Poate ca asta sunt eu cu adevarat.

Prea multi de poate, si totusi poate.

Nu poate! Sigur. Toata nesiguranta si semnele de intrebare ne distrug atat de repede incat nici macar nu apucam sa punem toata intrebarea si tot respectul nostru de sine dispare si nu stim unde sa-l mai gasim, daca mai putem sa-l gasim, daca il mai putem pune inapoi pe piloni.

Tot ceea ce ne inconjoara ar trebui sa ajute la formarea respectului nostru de sine, nu prea ajuta. De fapt, de multe ori chiar il distruge. Nu stiu ce este de facut in acest caz si sunt sigura ca nu sunt singura. Prea sentimental este totul intr-o lume in care cei din jur neaga existenta oricarui sentiment!

Mi-e dor sa simt cum mi se umplu plamanii de bucuria de a vedea totul in jur zambint. Mi-e dor de piesele care ma faceau sa vreau sa privesc cerul prea multe ore si sa caut norii ca nu erau pe cer. Mi-e dor de nodurile in gat atunci cand ieseam din casa si nu stiam in ce directie trebuie sa plec. Mi-e dor de tot ceea ce era si negam. De fapt asta fac si acum.

Mi-e dor de clipele pe care nu le mai am decat in poze. Oare am sa am unele mai frumoase? Sau unele mai urate? O sa mai am ceea ce mi-am dorit, sau ceea ce imi doream atunci? Am ajuns cine am vrut? Sunt destul de confuza? Sunt destule semne de intrebare? Ce lipseste? Cine lipseste? Cine sunt – cine esti?

Stupid….