Ia o leapsa

Mi-am rupt o unghie !

Aparent daca pornesti o leapsa, toate lepsele vin la tine. Da stii cum vin?!? toate toate ! Pentr ca l-am lepsat pe Dragos el m-a lepsat inapoi, iar Pingu` nu intelege ca eu am oja pe degete pe cale sa se usuce si mi-am si ciobit o unghie ca haterii astia mi le-or deocheat (aparent sunt 2 rupte, dar pana nu raman in fundul/spatele cuiva nu se pune).

Pe tema tu pe unde iti promovezi blogu, citez din analytics :

In lumea lui Farm Ville si a 9gag-ului, am reusit o promovare destul de bunicica a blogului meu pe Facebook, tot acolo folosesc si Network blogs pentru un spam micut, iar cand sunt melancolica scot din arhiva cate un articol si buf lipsec cu el de perete. Pe locul doi se afla twitter la o foarte mare numarare de clickuiri.

Pe locul 3 sunt evenimentele din offline despre care scriu si la care apar, astfel lumea vine pe la mine sa vada : cine-o fost aia. Tot pe acelasi loc se afla si comentariile in online.

Grupurile de facebook si paginile anumitor branduri le folosesc doar la concursuri sau cand am lucruri care cred ca ar interesa pe cineva.

Uneori, cand unghiile mele sunt chiar frumoase scriu guest posturi pe la altii deoarece la mine mi-e lene sa scriu. Apar si prin blogroll-uri la cine mai poarta asa ceva, probabil ca ar trebui sa pun la dispozitia oamenilor si bannere ca poate ma iubesc mult.

Am numele blogului scris pe ghiozdan astfel lumea ma poate gasi foarte usor, ceea ce imi place ntr-un mod atat de colorat – ca unghiile mele de Dragobete.

Planuiesc sa testez puterea linked, reddit, g+ si facebook adds, de prin martie-aprilie pe 3 proiecte, iar atunci am sa va spun eu cate unghii mi-am rupt in zoom-u de la tastatura, ca mai bine dau zoom la pagina decat sa schimb ochelarii.

Pinguino` sa ne fie de bine cu leapsa` ! Eu o sa o dau la Zaineasca sa ne povesteasca ea cum se promoveaza in scandaluri, la Serban ca sa nu se mai planga ca nu-l citesc si cam atat !

Cu intaritoru inainteeeee PORNITI !