Aberatii speciale

Meditam

Meditam la atat de multe lucruri zilele astea incat, am uitat. Am uitat care era lucrul la care am inceput sa ma gandesc, si mai mult de atat, am uitat de ce vroiam sa ma gandesc la asta. Cel mai cumplit lucru care ti se poate intampla atunci cand vrei sa meditezi la nemurirea sufletului este sa uiti de ce vroiai sa faci asta. Este cumplit sa uiti motivul care a declansat toata melancolia aia care te-a facut sa vrei sa meditezi. Poate intr-un fel este mai bine sa fie uitata decat sa fie in plus, decat sa-ti distrube viata.

Azi am zambit mult, Ada mi-a dat flori, nimeni n-a mai facut asta de mult timp, si cred ca ultimele dati cand am primit flori (de la un tip)  m-a apucat o jena. Nu stiu sa primesc flori, nu stiu sa accept flori. Habar nu am cum trebuie sa reactionez atunci cand primesc o floare sau un buchet de flori de la un tip. Primite de la o prietena capata alta semnificatie – aia e clar – . Ada m-a dus si in locul unde se gasesc jucarii de lemn multe si mi-am luat un yo-yo, iar ea mi-a facut cadou un breloc de telefon, nu de alta, dar, al meu e semidistrus.

Mi-am cumparat un yo-yo, pentru ca simteam nevoia sa ma relaxez cu ceva copilaresc, si e bun de pus langa titirezul pe care-l admir ore intregi, si la care cred ca i-am si distrus varful. E bine sa te relaxezi mult timp facand nimic, si totusi, nu faci nimic. Stai si meditezi medidezi cu orele si gandu-ti sare de la un lucrul la altul, pana cand, nici nu-ti dai seama, si ai ajuns intr-un punct mort in toata constiinta ta, un punct pe care, probabil doreai sa il ascunzi, sa il renegi….

si o poza, pentru ca pot, pentru ca am ce !

si stiu ca e intoarsa cu fundu pe o parte, dar asa e mai fascinant