Aberatii speciale

Masinuca din dotare

Cumva, prin nu stiu ce mirare, am ajuns sa devin aproape dependenta de o masina. Sa o am la botul calului ca sa ma pot plimba din stanga-dreapta in momentele in care prefer sa dorm decat sa ma plimb aiurea prin oras. E adevarat acesta este un moft de-al meu care s-a nascut destul de recent, dar asta nu inseamna absolut nimic, dat fiind faptul ca marea majoritate a oamenilor stiu ca eu sunt o printesa careia ii place sa se alinte foarte mult.

M-am alintat, mai mult de atat – mi-am gasit prieteni la fel de alintati ca mine. Taximetristi si uber-isti care ne citesc pe chip ca vrem sa ajungem dintr-un colt in altul al orasului, daca se poate sa mergem atat de repede incat sa dam timpul inapoi. Asta este, noi oamenii extra comozi care incepem sa ne plangem in cativa ani de sedentaritate, probeleme de oase si conditie fizica direct proportionala cu piftia lui bunica din prima zi a anului.

Peste toate astea, ma trezesc zilele trecute, organizand o mega plimbare prin capitala in cateva luni. O plimbare d-aia foarte complicata la care, din tzshpe motive de plimbare prea mult si putine posibilitati, ne hotaram sa combinam sa vina un sofer cu noi. Ei bine, soferul a venit, doar ca masina lui are o mica problema in acest moment. Mai precis: nu porneste. Iote dom’le nu vrea, in plus n-are toate stampilele alea smechere pe ea sa poata sa paraseasca orasul, asadar iote ca suntem iar in impasul secolului.

Cum sunt o domnita relativ descurcareata l-am luat pe goagle in primire, am mai luat inca niste recomandari de prieteni, intreband in sanga si dreapta oameni. Recomandari de soferi, oferte si de ce nu inchirieri de masini in Bucuresti. Ofertele pentru un oras atat de mare cum este capitala noastra curg pe banda rulanta, habar nu aveam ca ai atatea posibilitati, dar eu cu scepticsmul meu ne-am invatat deja si stiu prea bine ca cel putin o parte din ele nu sunt lucruri foarte serioase, ramai astfel si cu banii luati si fara cele 4 roti si-o cutie manuala/automata de care depinzi – clar!

Nu este neaparat usor sa gasesti o firma serioasa pentru inchirieri masini Otopeni, dar nu este nici foarte greu. Adevarul este ca totul depinde de cat de urgent ai nevoie si cati bani esti dispus sa dai si pentru ce servicii. Nu stiu daca stie cineva, dar eu sunt foarte fixista si imi place sa am totul perfet, planificat, la milisecunda de ceea ce urmeaza sa fac.

Imi place sa nu merg pe lucruri complicate, iar daca pot sa nu imi complic viata deloc atunci cand vine vorba de inchirieri auto otopeni exact asta am sa si fac. Doar pentru ca imi place sa ma duc la sigur si sa fac totul cat mai simplu si mai clar, in special pentru linistea mea sufleteasca.

Asadar, ne vedem la Bucuresti curand 😀