Aberatii speciale

Masina de spalat rufe, un produs de care nu ne putem lipsi

Haideti sa vorbim putin despreů curat, murdar si despre masinile de spalat rufe. Ele au fost desemnate in cadrul unui top facut de catre specialisti, cea de-a 12-a mare inventie a lumii, in categoria aparatelor de uz casnic. De ce? Traim inconjurati de tehnologie, in timp ce unele aparate ne-au devenit de-a dreptul indispensabile. Iar daca la telefonul mobil si la televizor mai putem inca renunta cateva zile, ei bine, de masina de spalat nu ne putem lipsi.

Vrei o masina de spalat rufe, dar nu stii cum s-o alegi? Iata cateva caracteristici de care trebuie sa tii cont

Inainte de inventarea masinii de spalat, procesul de spalare a hainelor era unul de-a dreptul chinuitor. Insa, la inceputul secolului XX, aparitia masiniide spalat a revolutionat intreg conceptul de intretinere a rufelor. Si daca la inceput masinile de spalat rufe aveau un pret ametitor de mare, acum lucrurile s-au schimbat si exista pe piata suficiente modele, astfel incat sa satisfaca buzunarele oricui. Mai mult, se estimeaza ca in Romania populatia care traieste in mediul urban, in proportie de 98%, beneficiaza de cel putin o masina de spalat rufe, iar in mediul rural existenta masinilor de spalat rufe este intr-o continua crestere.

Dupa frigider, masina de spalat rufe este cel mai important aparat electrocasnic din orice gospodarie. Primele masini de spalat rufe au aparut undeva in urma cu 200 de ani, insa astazi ele sunt foarte complexe atat din punct de vedere functional, cat si constructiv, fapt care ingreuneaza considerabil alegerea celei mai bune masini de spalat.

La cumpararea masinii de spalat rufe nu se pune problema cum o aleg pe cea mai buna, ci cum o aleg pe cea mai potrivita nevoilor personale. Din acest motiv, iata cateva caracteristici de care trebuie sa tii cont atunci cand esti in cautarea unei masini de spalat rufe.

  • Mai intai, incarcarea este foarte importanta. Frontala sau orizontala? Prima prezinta acces pentru orice persoana, indiferent de inaltimea ei, iar cea de-a doua ocupa mai putin loc in gospodarie decat prima varianta
  • Dimensiunea masinii de spalat rufe este si ea foarte importanta. Poate avea o dimensiune normal, slim, mica sau compacta
  • Trebuie sa tineti cont si de capacitatea de spalare si de programele pe care masina de spalat rufe le are. In plus, viteza de centrifugare nu este nici ea deloc de neglijat
  • Masini de spalat rufeů cu uscator, sau fara? Pretul celei dintai este putin mai ridicat, insa avantajele ei nu sunt deloc de neglijat
  • Nivelul de zgomot si eficienta energetic

Masina de spalat rufe ideala pentru tine o gasesti doar pe badabum.ro

Cu tehnologia de care dispunem astazi, masinile de spalat rufe au capatat si ele functii integrate complexe, in special din punct de vedere digital, dar si electronic. In functie de dorintele voastre, puteti opta pentru un model de masina de spalat cu afisaj de tip LED si butoane, dar si de optiuni foarte variate. Pentru cei mai pretentiosi, desigur, exista pe badabum.ro modele de masini de spalat rufe cu LCD complet tactil, mai putin zgomot si vibratii reduse la minim.

Iar daca te-ai convins si vrei sa-ti achizitionezi o masina de spalat rufe chiar acum, intra pe magazinul online Badabum si alege-ti produsul care se pliaza cel mai bine nevoilor tale. Spor la cumparaturi siů la spalat!