uimita de lume

Mare scandal mare in lumea homosexualilor

De cateva zile, mare scandal mare pe internet. Bazaie tot netu in cele doua probleme ale poporului nostru. Afisul acela de pe calea Mosilor cu copii homosexuali si lesbiene, care mie mi se pare pe cat de kitchos pe atat de neadecvat. Sunt sigura ca au existat niste interese foarte mari sa fie acolo. Va trezi multa ura, cu siguranta. Problema este ca va trezi ura in toti. Atat in cei care fac parte din comunitatea LGBT ( Lesbiene Gay Bisexuali Transgender), cat si in restul homofobiei.

sursa foto

Popor de rasisti ce sunteti. Cati dintre voi aveti prieteni cu alte orientari sexuale? Sunteti siguri? De ce te deranjeaza ce face el acasa? Nu e etic? Pe bune? De cand ceea ce ne dorim, ceea ce ne face placere si asa mai departe e etic pentru cineva? Adica doi baieti/doua fete care fac sex nu e etic, dar aia care se excita violand minore, sau cand se pişă cineva pe ei, sau cand vad un caine ca le fute nevasta e etic? PE BUNE? Asta e etic?

De cand trebuie sa ma afecteze pe mine personal ce face altu acasa? Pe mine ma intereseaza daca e bun in ceea ce face (in caz ca vorbim de plan profesional) sau daca e prieten bun (in caz ca vorbim de plan personal). Da, e adevarat, nu mi-ar placea neaparat sa-i vad pe strada cum se iubesc si se ţucălesc de zor, dar nu-mi place sa-i vad asa pe niciunii. Luati-va o camera, asteptati pana acasa, etc, nu va tot zăbăliţi in mijlocul drumului cat sa enervati trecatorii pentru ca incurcati si sunteti scarbosi. Oricare ar fi orientarea sexuala, asta e scarbos.

Sa revenim. Brusc avem o problema cu LGBT-istii.Si eu am una. Am una pentru ca sunt atatia din comunitate care trag pentru ca oamenii sa nu se mai uite ciudat la ei. Trag pentru a urla ca normalitatea este in capul nostru, in ceea ce ne place. Nu in ceea ce vrem sau ce nu vrem sa acceptam din ceea ce se intampla in jurul nostru. Dar, unii nu fac bine. Societatea (pe alocuri) i-ar ajuta, daca ar avea tot ce trebuie sa-i ajute (aprobari de exemplu), dar ei nu au. Asa ca lumea nu prea mai are ce sa faca sa-i ajute. Se ridica din umeri ca la oricine care nu are actele necesare sa faca un anume lucru. Apoi ei urla, se plang pe facebook si-n ziare ca : Societatea romaneasca nu ne ajuta pentru ca suntem homosexuali!

Pe bune? D-aia nu te ajuta? Nu pentru ca nu ai ceea ce trebuie?

Da, recunosc, problema este uneori si pe partea cealalta, cand se fac cereri, cand se fac  demersuri si tot, iar societatea spune : Nu. Motivul nu-l stie nimeni, iar cand se cere explicatie se primeste acelasi ridicat din umeri, dar pentru asta noi riposam. Riposam ca asa ne place. Petitii si aruncat cu noroi. Da-i sa sune! Ca la circ!

Nu ne plac homosexualii, ungurii si tiganii. Admiram lesbienele doar daca nu sunt grase si orice femeie grasa e urata. Ne plangem ca nu avem locuri de munca dar frecam menta de zor pe facebook si bodegi. Ne plangem ca nu avem cultura dar nu mergem la teatru sau la film. Ne plangem de atatea lucruri si totusi stam cu dejtu-n cur. De fapt noi nu. Sa stea homosexualii cu dejtu in cur!

Nu inteleg. Pe bune ca nu inteleg. Ce va oripileaza atat de mult? Sexul anal? Cati sunt care faceti? Bun! Gura mica va rog! Altceva? Ca-s doi barbati? Dar doua femei va plac, ţucu-vă erectia! In cluburi cea mai frecventata metoda de agatat e doua gagici care se ling. Marş !

Am aberat. E momentul sa ma linistesc.

Mai zic una si ma opresc.

De ani de zile, ACCEPT face lucruri pentru comunitate. In multe orase. ACCEPT sustine multe lucruri. Imparte perzervative, imparte pliante despre boli cu transmitere sexuala si asa mai departe. Stiti, homosexualii astia vin ma sa va educe plozii despre cum ca e necesar sa porti prezervativ daca nu vrei sa devii un o gradina zoologica a bacteriilor purtatoare de BTS-uri. Da, ei! Nu stiti de multi dintre ei, pentru ca-s frumosi. Uite, tineri cu initiativa. Si ce daca nu li se da voie sa vorbeasca despre homosexualitate prea mult? Scopul este sa ne protejam in sex, nu sa promovam idei si concepte despre el. Scopul este sa fie fiecare copil impacat cu orientarea lui sexuala.

Serbarile vinului de pe vremea micului Dyonisos, erau orgii intre barbati. Pana tarziu s-a practicat homosexualitatea peste tot prin lume, inca se mai practica dar nu stim noi. Sau (iar) nu vrem sa stim.

De ani de zile, avem filme din toata lumea pe tematici LGBT, unele frumoase, unele nasoale. Lumea incearca sa le promoveze. Au fost festivaluri mari de film care au avut si premiat asa ceva. Ne intereseaza cum e facut, cum e povestit, nu mai mult. Totul! Conteaza?

Evit discutiile despre homosexuali mai rau decat evit discutiile despre religie. Astea sunt subiecte tabu pentru mine. Mi se pare ca oricat de multe ai spune, atat pro cat si contra nu ar conta.

Poate e bine ce se spune. Depinde pe care parte a pulii esti. Important este ca intotdeauna sa fi pe partea cea buna.

Care este partea cea buna?

*imi cer scuze pentru limbajul putin etic pe care l-am folosit, dar uneori nu poti evita. Nu am spus tot ce aveam de spus, pentru ca e prea lung, dar am spus o parte din ce aveam pe suflet*