Gramada

Mama, m-am maritat !

Mama, visul tau de a ma vedea maritata s-a implinit. Am reusit sa fac acest pas. Am reusit sa te fac mandra de mine, am reusit sa te fac mandra pentru ca in sfarsit ma suporta cineva. In sfarsit am pe cineva care-mi suporta toate mofturile pe care mediul din jurul meu le-a construit de-a lungul timpului, in sfarsit sunt in stadiul ala in care ma visezi inca de cand am invatat sa merg.

Iubitule, ma inspirit atat de mult incat nu ma pot opri din scris. Nu e prima data cand fac asta, si faptul ca ideile noastre bat in aceeasi zona de atatea ori ma fac sa te iubesc din ce in ce mai mult. Iubitule tu esti pentru mine acea sursa de energie si inspiratie. Ma bucur ca am cel putin o viata inainte ca sa-ti multumesc pentru toate lucrurile pentru care vreau sa-ti multumesc in acest moment. Ma bucur ca tu reusesti sa vezi ceea ce este in spatele urletelor si in spatele acelui scepticism pe care reusesc sa-l afisez.

As fi vrut sa fac un spoiler si sa spun ca m-am maritat cu blogul, cu onlineul sau cu o alta pereche de papuci, dar nu vreau sa fiu atat de patetica si de singuratica incat sa ma marit cu o mana virtuala de biti care-mi este aproape doar in unele cazuri. Nu vreau sa fiu cea care s-a maritat cu pisica ei din casa pentru ca nimeni nu o iubea. Cred ca undeva in univers numarul oamenilor care ma iubesc s-a egalat cu numarul celor care ma urasc. Dar el, el este cel care ma suporta !

Cred ca sunt pe drumul cel bun. Devin ceea ce mi-am dorit sa devin. Fac ceea ce-mi place. Scriu, inspir, vorbesc, dansez, port fuste si undeva intr-un colt de lume schimb ceva. Poate ca reusesc sa schimb doar o rasa a cactusilor sau doar viata unui animal mititel, dar si asta conteaza. Am ce-mi doream asa cum imi doream si totul abea incepe. Sunt la intrarea in tunel, trag aer in piept si ma pregatesc sa intru. Nu stiu ce ma asteapta dar cu astfel de oameni in jurul meu stiu ca nu este ceva de rau. Stiu sigur ca voi scoate la capat orice ar fi, si daca a fi sa ma mut din metropola asta pentru iubire, voi trece mnti si voi muta rauri pentru ca dragostea fata de orice – merita tot ce-i mai bun, pentru ca scoate tot ce e mai bun din noi !

Mama, m-am maritat ! Suntem o familie de bloaggeri si sa vezi, sa vezi ce ne asteapta !