Online

Maine incepe BLINK

Am spus eu zilele trecute ca incep sa se intample lucruri inovative in acest oras, comunicatul acesta de presa, este dovada ca eu nu visez la un oras care se dezvolta singur, eu nu visez DEGEABA la un oras bazat pe tineri, pe noi generatii, tot mai multe si tot mai energice, care sa schimbe un pic in bine, lumea din jurul lor.

BLINK promite 3 zile de educație non-formală pentru tinerii Clujului, între 20-22 noiembrie, aceștia au șansa să cunoască și să se inspire de la peste 20 de inovatori din domenii precum business, tehnologie, arte, comunicare și educație.

Printre speakerii BLINK se numără Șerban Tigănaș (arhitect), Sabin Gherman (jurnalist), Radu Negulescu (antreprenor), Pandea Bogdan (antreprenor), Darius Groza (comunicator), Marius Bogdan Pislariu (antreprenor și inventator), Jon Kjaer Nielsen (trainer), Tedy Necula (regizor), Mukul Pal (antreprenor), Vlad Fiscutean (comunicator) , Bogdan “Bob” Rădulescu (actor și enertainer), Cornel Ilie (solist VUNK), Valerie Maxfield (solistă Groove Armanda), Katie Rizvi (CEO Little People Romania) care au în comun faptul că au devenit lideri și inovatori în domeniile în care activează. Pentru 3 zile aceștia vor răspunde la intrebări, vor fi provocați și vor provoca tinerii participanți, aducând în centrul atenției teme de interes pentru ei, soluții la problemele pe care le-au întâmpinat, evidențiindu-le potențialul și importanța implicării lor în comunitate.

Agenda conferinței Blink va supune fiecare speaker la 20 de minute de sinceritate atipice în care aceștia vor dezvălui cum s-au lăsat ghidați de pasiuni, care au fost provocările și momentele cheie pe care au fost nevoiți să le experimenteze pentru a ajunge la reușitele de astăzi. Scopul conferinței este să-i facă pe tinerii participanți să înteleagă importanța networkingului, ce se află în spatele excelenței și progresului, cum și de ce merită să se implice și să încerce să îmbunătățească comunitățile din care fac parte.

Deschiderea oficială Blink are loc vineri, 20 noiembrie, începând cu oră 18.00, în sala de conferințe a Cluj Arena, iar pentru activitățile din prima zi accesul este liber. Tematica principală a zilei de vineri va aduce în centrul atenției Youth on Urban Development (YOUR), un cadru general de implicare a tinerilor pe termen mediu în mecanismele de dezvoltare urbană clujeană.

Sâmbătă și duminică, accesul la panelul de discuții și prezentări se face pe bază de bilet. Acestea pot fi achiziționate online de pe www.blinkconf.ro.