bucati de ganduri

Mail ravasit (part 2)

sa stii ca pun link-ul acesta cu hotararea sa nu scriu nimic in mail. absolut nimic. teoretic, nici acum nu scriu nimic. nu vreau sa te fac sa ramai blocat ore intregi in fata monitorului ascultand piesa asta. nu vreau sa te fac sa te gandesti la mine de cate ori ma uit eu la cruel intentions pentru ca damn it boy, ma uit de prea multe ori. adevarul este ca eu nu tin un jurnal ca in film care sa spuna tot ce simt cand vine vorba de tine. ar fi frumos sa tin unul, dar pe bune ca nu tin. blogul meu si tona de mailuri catre tine este cel mai sincer jurnal al meu. am ales varianta piesei cu imagini din clip. ah. ador, ador totul. si eu sunt color blind. pentru ca de cele mai multe ori sunt oarba atunci cand vine vorba de tine. de cele mai multe ori ma gandesc cu groaza la faptul ca te voi vedea si ma enervez ca tu o sa te blochezi si nu vreau. e randul meu sa ma blochez. e randul meu sa raman fara cuvinte, si sa nu mai fiu un om rau.

toata lumea spune ca sunt un om rau. partea fucked up este ca lumea imi spune asta ca e un compliment. toate lucrurile pe care le spui in mod normal unui om ca sa-i arati partea negativa mie mi le spune lumea ca pe un compliment, si peste toate astea, tu ma iubesti, tu ma s uporti cu crizele, isteriile si depresiile mele. ma primesti cu bune si rele iar eu continui sa zidesc in jurul meu, castelul propriului meu orgoliu.

Manole a zidit-o pe Ana, dar eu sunt un Manole al meu si ma zidesc singura. Nu stiu daca zidesc toate aceste ziduri ca sa vad cat timp stai in fata lor pana ma enervez si le daram, sau daca traiesti cu speranta ca va veni o furtuna care le va darmana, sau daca tu pe cealalta parte a zidului iti construiesti o scara pentru ca sa ajungi la mine. Totul este de poveste si uite, eu iar mi-am propus sa nu spun nimic.

Nu stiu de ce saracia, dar noaptea intre 2-4 am cele mai mari valuri de inspiratie. multe, pentru tine