bucati de ganduri

Mail ravasit (part 1)

Nu te gândi la starea care o am sau la piesa pe care o ascult, pentru că ştii bine că acesta este motivul pentru care-ţi scriu. O să vadă toată lumea prostia asta pentru că încep să mă simt ca naiba şi văd că niciunul dintre noi nu este cât-de-puţin coerent atunci când vorbeşte cu celălalt. Prostia asta e un mare bullshit, cu un diez mare în faţă pentru fanii de twitter. Nu despre asta am vrut să-ţi scriu.

Ştiu că se apropie, în mai puţin de 24 de ore, ziua pentru care tu probabil pregăteşti un mail de o săptămână sau mai bine. Te-am mai bulversat şi eu, dar să ştii că în ziua de după va fi o lună de când nu ne-am văzut. O lună de când ai tresărit de bucurie atunci când m-ai văzut şi m-ai strâns în braţe atât de tare încât nu ştiu de ce îmi doream să nu mai îmi dai drumul.

Fuck off Nico revino-ţi ce mama măsii de treabă! aşa ceva nu se face. Nu poţi omeneşte să rupi în cinşpe, şi nici măcar în şasă sufletul unui tip, şi să îl vezi cum se consumă, şi tu să-l cauţi doar atunci când piese de căcat comerciale, îţi aduc aminte de tine, de el, de amândoi, şi ajunge ca versurile alea de căcat să vă facă pe amândoi să vă simţiţi ca naiba. Nico ce dracu ai, nu ajunge un om care se simte ca dracu? Trebuie neapărat să fie doi? Cinci? Şasă. Căcat pe băţ.

Bun. Scuze de cearta cu mine, nu am putut să o evit. Nu trebuie să te las doar pe tine să scrii tot ce-ţi trece prin minte şi eu să rămân aşa. Aşa cum rămân tot timpul. Fără reacţie sau schimbând subiectul. Când ştiu cum bate inima în tine atunci când vine vorba de mine, mă simt ca dracu, pentru că ştiu că fiecare bătaie este pentru mine, dar nu îmi pot găsi un echilibru între ce sunt eu şi tine. Şi în fiecare mail pe care ţi-l trimit, în fiecare mail pe care-l primesc de la tine, mă gândesc că poate într-o zi am să mă mai maturizez şi am să găsesc acel echilibru şi fără să intru în secte ciudate care să-mi spună ce să fac şi să gândesc.

Piesa zilei care mi-a amintit de tine este asta :

cu ea mi-am amintit că între noi nu au fost reproşuri încă. Asta ador la noi. Suntem prea rupţi în mii de prostii pentru a mai avea puterea să mai facem şi asta. motivul gândului către tine au fost versurile : 

And I’m a little bit lost without you
And I’m a bloody big mess inside

păţăşti