uimita de lume

mai poti???

Din seria : prost sa fi, noroc ca esti, prezint partea n
maine voi prezenta n+1
apoi n+2
si tot asa pana se va ajunge la o suma
Acum cateva zile, un tip (asa la saishpe ani) mi-a lasat un comentariu pe youtube, atragandu-mi atentia ca la o piesa in toate pozele de anime in care aia se tzuca, am pus 2 baieti, si ma intreba daca promovez homosexualitatea.
Da. o promovez. Dar promovez toata homosexualitatea, adica si 2 fete, si 2 baieti. In fine, e alegera mea. Si de altfel e alegerea fiecaruia cum isi indeplineste placerile sexuale, chiar nu imi pasa (pe bune!! NU imi pasa)
sarind peste acest amanunt il asigur pe tip ca stiu cine’s aia, ca ma uit la desene, acestea fiind spuse mi-am continuat plimbarea zilnica, sarind din torrent in torrent, link in link, si clarindu-mi retina aiurea sa alung plictiseala in speranta ca vine primavara (mai vine nu??)
BUN
intr-o zi constat ca cineva mi-a mai lasat un comentariu pe youtube, si ma uit…
a urmat jpg-u de mai jos:

daca nu e destul de mare da click pe ea
Bun. Ce nu e pus e faptul ca i-am zis ca ma abtin sa-i spun alte lucruri, iar ea (e o ea) m-a provocat cu “hai nu te abtine”
cum sa-i spun ca colegul meu de blogosfera care avea o criza de rasism si dorea sa faca sapun din unii mi-a dat sentimentul ca si eu vreau sa fac sapun din multi ca ea, muuulti ca ea. Dar, conform proverbului, cel mai destept cedeaza

In plimbarea mea prin lista de mess, holbandu-ma la statusuri vad la unul din lista, acelasi status din noiembrie, si i-am mai spus de cateva ori ca e gresit, dar…. fara rost, totusi…
azi…

Toti oamenii prosti din lume trag la mine?? Totiii??? Totii???
Sper ca nu
Fenomene ca ala de pe youtube am mai avut unul, dar pana sa fiu pe faza, a sters comentariile lasate de el, asa ca, nu am mai avut ce sa fac. Daca te uiti la varsta lor vezi 13, 14, 16, si sunt revoltati chiar, foarte revoltati. De ce le jignesti rolul pe pamant?
De ce m-am enervat? E simplu.
A fost ieri un accident urat in care au murit 3 fete, soferul si pasagerul din dreapta in stare grava.    Problema e ca acest accident a fost langa Cluj. Clujul neftiind un oras imens, sau nu asa imens, pe generatii si arii de varsta cam ne stim toti de la majorate, scoli, generale, tabere, alea-alea, daca nu il stii, ai un prieten care il stie sau care are un prieten care il stie. Pe scurt : ne stim. Cautam un articol intr-un ziar on-line cu referire la accident sa aflu numele celor de varsta apropiata cu mine, ca nu e ceva ce vrei sa stii prea tarziu, si ma uit la comentarii in speranta in care cineva a dat un nume, unul miiic, ei bine nu, dar ce am gasit in schimb?
toate pitzipoancele si pitziponcii de 14-19 ani cu “ji” “k” “kat” “knd” “jtiam” “pkt” si alte cele. E o chestie sobra NICI ACOLO? nu te poti abtine?
Mi-a zis o prietena intr-o zi ca auzise/citise o faza de genu : stiu ca’s prost, da ma uit la tine, si prind curaj
Momentele astea de prostie, ma fac sa ridic privirea, sa fac ochii mari, chip de om nevinovat si sa urlu din toti rarunchii : MAI POTIII?????