uimita de lume

mai am o sansa?

Sunt super fericita cand descopar ca… mai am o sansa
Materialul ce urmeaza e de prin noiembrie anul trecut (Am si dovada suprema a faptului ca asa a fost). Sa iti explic acu de ce e pus in mess cu Loooser Dan… de fapt nu, e evident :))
Bun… mai vroiam sa comunic ceva oare?
in fine…
sa prezint materialul :))

Da … stiu… ai cosmaruri cu asa ceva. dar!!! asta totusi nu a fost un caz pierdut. Pot sa spun ca m-am simtit bine dupa cateva discutii. a urmat :

eu: mai exerseaza scrisul si oki mei o sa vada ca nu esti creizy si o sa-ti las id’u makar ca sa imi dai add ac eu nu dau
apropo se scrie ochi, respectiv ochii
si craizy

el: Bine.Tu ai vrut.O sa scriu corect acum.
Sincer nu am vrut sa te supar in vreun fel si nici nu vreau sa te supar cand spun ca am vrut sa exprim intr-un mod mai indirect ca ai ochii frumosi.
scuzele mele pentru mesajul anterior.

eu: promovarea prostiei si analfabetismului este un mod indirect de a arata ceva cuiva?
am sa tin cont de asta

el: Cu siguranta nu am ales cel mai bun mod de exprimare in primul mesaj.Sincer tind sa cred ca ai dreptate.Cred ca ai inteles foarte putin din ce am vrut sa zic pentru ca pentru tine e un limbaj necunoscut.Oricum mai mult a vrut sa insemne ceva nevinovat ca un copil care nu stie vorbi bine.Nu cred ca o sa mai trimit asa mesaje la cineva necunoscut.Prietenii ma inteleg si vorbesc chiar mai ciudat cu ei.Ma ierti acuma?Te rog!

eu: iertarea prostiei inseamna promovarea ei
si eu vorbesc ciudat, scriu cu sh, tz, si pocesc cuvinte dar in limita in care sa se vada ca stiu cum se scrie de fapt si ca faptul ca folosesc messu de o eternitate nu a pus accent pe limbajul meu vorbind cu j in loc se s sau sh , si alte dume, sunt deranjante privirii si le vad ca un act de analfabetism, si nici n-am rabdare sa citesc, alte amanunte nu se mai discuta

el:
Sincer nu ma consider analfabet dar nici foarte cult.De multe ori imi place sa-mi ascund calitatile sa am un avantaj fata de altii.Adik sincer imi place sa ma ascund in general.Cateodata o fac foarte subtil sa nu-si dea nimeni seama,dar de data asta se pare ca am reusit total.
Chiar ma mira reactia ta si mi-am amintit de o faza..
Deci ieri sau alaltaieri la o emisiune la TV era o “domnisoara cantareata” si era cam drogata cred sau nu stiu de ce dar numai tampenii vorbea.Se vedea clar ca e o problema cu ea dar moderatorul nu a facut nici o afirmatie de genul “esti o drogata dute in iad tu cu toti drgatii tai” sau ceva asemanator.Domnul moderator a incercat sa inteleaga si sa o linisteasca cu mult calm si abilitate. Respectivul moderator imi era cam antipatic intr-un fel pana acum dar toata viata mea nu o sa pot uita ce frumos a ascultat-o si a linistit-o si a trezit probabil in fiecare spectator si telespectator dorinta de intelegere si compasiunea.
Se pare ca totusi “ce tie nu-ti place altuia nu-i face” nu e un proverb 100% adevarat.Acuma de 10 minute am vorbit cu un pretin si ma gandeam ce porcos vorbim si sincer nu conta ca ne injuram sau fososeam incorect cuvinte,pur si simplu vorbeam scurt pe doi sa nu ne pierdem vremea la telefon.Mie imi place “scurt pe 2″( daca stii ce inseamna ).Si am zis.. daca mie imi place asa inseamna ca si tie ar trebui sa ti placa.Oricum imi place la nebunie sa conversez cu tine.Mi-a spus frate-mio ca de ce am intrat pe situ asta? vreau sa-mi gasesc jumatatea? si am zis ” Nu,am intrat aici sa mi gasesc partenera de cearta ) “.Mi-a mai zis in timp ce-ti scriam ca vrea sa vada poza sa stie si el cu cine vorbesc da sincer atat mi-esti de draga deja ca nu ma mai intereseaza cum arati,asa ca nici lui nu i-am aratat.
Multumesc pentru rabdarea ta si crede-ma ca nici un cuvant pe care ti l-am scris nu a fost scris cu scopul de a ofensa.

eu:
irecuperabil
engleza ta e groaznica
spui povesti fara mesaj
iti place sa vorbesti degeaba
“Si am zis.. daca mie imi place asa inseamna ca si tie ar trebui sa ti placa”
de ce ar trebui sa imi placa ceva ce iti place tie? de unde pana unde o astfel de afirmatie?

el:
“punct si de la capat”
Probabil vorbesc degeaba pentru ca multe din ce ti-am scris le cunosti mai bine decat mine.Scuze de intarziere cu mesajul.
Deci
” “Si am zis.. daca mie imi place asa inseamna ca si tie ar trebui sa ti placa”
de ce ar trebuii sa imi placa ceva ce iti place tie? de unde pana unde o astfel de afirmatie? ”
Deci poate nu m-am exprimat corect din nou si nu ai inteles ca de fapt acuma am inteles cat de gresita era afirmatia mea cu ce mie imi place ar trebui sa placa la toata lumea.
Chiar tin sa-ti multumesc..
Am facut un mic “experiment” :
Acum 2 zile am vorbit cu o fata si am reusit sa-mi fac rost de o intalnire.Deci nu e o chestie foarte importanta pentru mine ca am reusit sa agat o fata.Important e cum am agatat-o.Deci sincer cu prima propozitie am cucerit-o,am vorbit pur si simplu corect gramatical fara nici o virgula lipsa si foarte politicos si minune.Nici macar nu i-am cerut sa ma intalnesc cu ea.
Acum is cam obosit.Nu mai pot scrie.
Oricum multumesc mult.
P.S. : ” A person doesn’t change just because you find out more. ”

Deci, nu e o cauza pierduta.
Hai sa bem pentru asta. Sa fie cat mai multi ca el, am cenzurat id’u lui, dar daca vrei sa ii multumesti pentru reusita spune :))
P.S. Mai am fenomene d’astea, muuulte, si cu reusita, si fara, si superbe, o sa dau tot alte exemple, pentru ca eu ma tot mir…