Gramada

Ma vand ieftin : cer voturi, nu nemurire !

Nu stiu daca a mai fost atata zarva in legatura cu premiile blogosferei romanesti aka RoBlogFest ca acest an. Vreau sa fac o introducere inainte 🙂

Personal nu am urmarit niciodata evolutia acestui fenomen festival. Personal nu stiam pana acest an care sunt criteriile, mi se parea ceva mult mai organizat. Cu parere de rau spun ca mi se are ceva aranjat mai rau ca Eurovisionu de la noi. E de felicitat faptul ca anul acesta au bagat si blog de Fashion, cu toate ca mie mi se pare o mica diferenta intre blogul de Fashion si cel de Beauty, dar asta doar exertii in domeniu o pot confirma sau nu. Cred cu tarie ca ar trebui sa fie o categorie de “new entry” , pentru blogurile nu mai vechi de 2 ani care au reusit sa se faca vizibile de la ultima editie.

Anul acesta am observat ca se troleaza la greu. Nu cred ca se astepta cineva. Sunt sigura ca nimeni nu va tria marea de blogri inscrise inainte de votare si va ramane invalmaseala care este acum, cu prea utine bloguri care se incadreaza la categoriile la care sunt propuse.

Drept urmare, doamnelor si domnilor *tobe* CLEO este propusa la ABSOLUT toate categoriile. Ceea ce este trist din o multime de puncte de vedere, in special unele morale (dar cine sunt eu sa vorbesc de moralitate?). Nu vreau sa spun faptul ca ma deranjeaza acest lucru, ma amuza ca cineva a facut cateva troll-uri ca la carte. Felicitari, multumesc, nu ma asteptam nicio secunda, sa-mi lasi un mail care ai fost sa-ti maresc rank-u pe blog! Sau sa te rasplatesc cumva. Vedem !

Daca dupa centralizarea propunerilor etc, voi mai ramane la vreo categorie, oate am sa fac o mica miscare sa vedem, cat de mult pot trola la acest nivel, dat fiind faptul ca stim toti ce  imi poate capul, si nu numai !

Sloganul meu e deja ales : MA VAND IEFTIN : CER VOTURI, NU NEMURIRE! ; probabil voi pregati cateva lozinci, poze, etc. Cine stie, poate-mi da cineva un piscot care vibreaza (if you know what i mean)