in cautarea perfectiunii

m-am intors

Bai, dragul meu (draga mea, tu gandeste-te ca vorbesc cu sufletul tau, si atunci iese tot la masculin, ca nu vreau sa vorbesc la plural) revin la idee, dragul meu am revenit, dar nu asa cis’t’cum, am revenit cu jigniri si ironii si rahaturi ca sa-ti obosesc ochii, dar tu deja ma urmaresti de cateva zile si ridurile mele de azi noapte au fost vindecate cu un somn pana la 2pm, asa, ca taranu pe camp, si cand am venit la monitor vad un rahat cu ochi si cu degete prinse de tastatura inca dandu-se erou.

Imi amintesc de faptul ca discutam prin octombrie cu un tip, si dezbateam noi teoriile lui chibrit spanzurat pana tipu, care era intr-o stare mai mult sau mai putin avansata de ebrietate, o da in diverse, moment in care eu’mi ies din sarite si ii explic diversului ca “noi din acest moment NU mai avem ce discuta” si am pus punct. In respectiva camera de chat (unde ne adunam noi astia cu mintea odihnita) ne intalnim seara de seara, banuiam ca tipu a crezut ca glumesc cu o noapte in urma si ca somnul de frumusete si relatia mea cu mos ene ma vor face ca dimineata sa privesc viata cu alti ochi.

Ei bine, nu! I-am explicat omului cu aceeasi amabilitate vreo 3 saptamani, zi de zi, cate 3-6 ore ca noi nu mai avem ce discuta. Spre uimirea mea si ala, ca si asta (o’ti fi rude?) nu a priceput ca mi se rupe de ce are el de zis si sa cante la alta masa ca pe bune ca nu pot arunca cu monede in monitor, el nu are nicio vina. Bun, dupa acele 3 saptamani eroic, ma leg de un admin, si ii explic care-i faza. In secunda doi incep sa-i sparg seminte-n cap pe main :))

Ca o vedeta ce sunt, am fost banata 10 minute, ca sa fumez o tigara linistita, dar orgoliul lui masculin n-a suportat ca el sa fie banat, deci a continuat sa toarne seminte pe main, facand mizerie, enervand pe toata lumea si fiind trimis in Banat sa cumpere si el tigari.

Nu, e iunie si situatia sta la fel, eu intru, salut pe toata lumea, il ignor, ma ignora, dupa cca 30 min zice ceva catre mine moment in care ii zic amabil “mai taci” iar el incepe sa sparga acea punga de seminte ce-l trimite dupa tigari, matura si faras in Banat.

Ideea principala e ca, nu inteleg de ce omu nu pricepe cand ii spui romaneste, cu romanisme si tot tacamu ca : ma? taci!
Nu inteleg oamenii nici ca nu vreau sa cunosc oameni noi, am destui care-i cunosc, nu am nevoie de oameni care sa-mi dea sfaturi despre viata, am trait pana acum fara sfaturile lor, si m-am descurcat binisor, am o idee ca la fel voi face si de acum inainte.

Nu iti convine ce zic? Da ics. Te enervez? Da ics, si la mess si aici , exista acel ics in dreapta, foloseste-l! Nu imi fa mie capu mare ca esti erou la bip-bip-bip (incepe sa-mi creasca tensiunea si mai scap cate una, da’s domnisoara si ma abtin)

Eu? Sunt o fire vulcanica. Daca pricepi, ma placi, pai, hai, bem o cafea, iesim de manuta in parc (micu? a venit vara si inca te a-a-aaaaaaaaaaa-steppppppt) ne descurcam noi ca suntem copii mari (exceptand eu si micu – prietenii stiu de ce)

Bai? Ma dor unghiile . De ce?

Apropo :)) aseara ii aratam la ua-tzapu o poza de poza, si ne gandeam cum ii sa fi intr-o stare avansaaaaaaaa-aaaaaaata de ce-vrei-tu si sa intrii in incaperea aia (vezi articolul lui ua-tzap)

In aceeasi ordine de idei, Ioana, noua mea aparitie pe blog, aka pitica, nu si-a facut cont la blogger pentru sex, eu ii fac reclama gen matrimoniale, dar aia e alta poveste :)) , revin, Ioana ma intreba cine-i micu. Pai, micu` e asta mic si alintat al meu romascan, a se vedea Neamtu si eu ii spun asa pentru ca e mic (prietenii stiu de ce)

Dumnezeule lunga am facut-o asta. Revin la ideea principala.
Dragul meu (cel ce belesti ochii la mine, sper ca ochii?) spune-mi tu mie, asa, cu mana pe inima (dreapta!!! dreapta maaa!!!) de ce umanitatea nu accepta o respingere? E drept ca eu nu accept nici sa fiu contrazisa, da’ daca omu’mi zice pa, ma conformez

btw, mi-a zis unu ca-s nebuna pentru ca nu mai vreau sa vorbesc cu el pentru ca 2 luni m-a buzuit, 2 lunui i-am explicat ca nu imi plac buzurile, si la un momentdat m-am hotarat ca daca din respect atat nu tii minte, atunci pa.

Eu sunt multumita cu nebunia mea, si tu? ma placi asa cum sunt nu? Si daca aberez da macar iti arat site-uri faine :)) te mai trimit la unu-altu 😀

mi-e foame. E 3, ma duc sa rup usa de la frigider

later edit , gasita la Razvanica` : “Nu e nici o rusine sa te nasti prost, rusine e sa mori prost” (Marin Sorescu, 1936-1996)
ce ti’e si cu Sorescu asta :))