bucati de ganduri

Lupte interioare….

Te trezeşti ca aproape în fiecare zi zgâlţâit de ea pentru că are să-ţi zică treburi importante….evident pentru ea sunt importante , dar pentru tine sunt căcaturi . Căcaturi pe care le auzi de trei săptămâni încoace.

După ce deschizi bine ochii în timp ce ea continuă cu ale ei tabloul se schimbă  . Apari în bucătărie , eşti la masă cu capul aplecat şi se aude o lingură ce amestecă-n pahar , iar pe fundal ea deschide gura doar pentru a ţipa . Ai impresia că cineva a pus-o  pe repeat şi începi să te enervezi şi să acumulezi ură , dar continui să taci . Apare liniştea apăsătoare după care îţi cere să faci anumite lucruri , lucruri de care te face să te simţi inapt deşi le faci zi de zi  . Şi îţi vine să te descarci precum un tunet zguduie cerul , vrei să spui cuvinte nu tocmai ortodoxe , dar ţi în tine pentru că şti că orice cuvânt te va costa scump . Îţi vine să-ţi iei câmpii sau îţi vin gânduri negre , dar nu  , astea n-au ce căuta în capul tău . Îţi aminteşti că acum câţiva ani erai pe punctul de a pune capăt iadului într-un mod drastic , dar ai avut noroc cu prietenii care te-au oprit la timp . Tot ei te-au crescut moral şi ţi-au arătat că nu merită şi că astfel de decizii nu trebuie să mai existe vreodată în mintea ta .

Te retragi cu lacrimi în ochi în camera ta şi te simţi ca un nimeni şi vrei să pleci dar nu poţi . Te bagi în pat măcinat de gânduri şi de plâns şi te întrebi cât mai trebuie să verşi lacrimi din cauza ei?

Dar speri că într-o zi vei fi şi tu pe picioarele tale şi o să ai puterea să pleci departe de toate . Până atunci mai ai o lacrimă în ochi şi te minţi că ai un înger păzitor care va avea grijă ca totul să fie bine . Dar îngerul are cancer la aripi şi acum zboară în jos , dar nu e înger are cancer, totu-i pe dos….