Aberatii speciale

Lupta cu Universul

uneori am impresia că universul este total împotriva mea, sau, vrea să le am toate în acelaşi timp ca să mă scap de o grijă.

Dacă într-o zi, se întâmplă ca cineva din lista mea de mess să îşi verse off-ul pe mine, ziua aia e compromisă, deoarece, am impresia ca toată lista mea se hotărăşte la acest lucru, şi se poartă discuţii lungi şi interminabile pornite de la absolut nimic ce părea să fie foarte important în acel moment.

Totuşi dacă într-o zi o prietenă mă sună supărată că s-a certat cu prietenul, stelele se aliniază şi spaţiul cosmic face să mai ştiu, cel puţin 3 prieteni în aceeaşi situaţie.

Am zile, când nimeni nu binevoieşte a-mi trimite un e-mail, dar, când o face, o fac toţi. Toată lumea are un banc să îmi spună, un link să îmi arate, ceva să îmi ceară sau să îmi povestească, iar în momentul în care intru în căsuţa electronică, faptul ca am 30 e-mailuri care zac nerăbdătoare, este doar ceva cu ce trebuie să mă obişnuiesc.

Ce urăsc cel mai mult, e când nenea Univers, se aliniază împotriva mea, şi e orgolios. Alea sunt zilele când mă cert cu 2-3 prieteni, pierd sau rup ceva ce îmi place, asta în cazul în care nu pătez sau reuşesc să mă lovesc apărând cu vânătăi în locuri exagerat de vizibile, şi imposibil de ascuns cu haine sau destul fond de ten

De ce mă plâng ţie? De ce sunt plictisitoare? Pentru că universul mă iubeşte, e un loc public, îmi spun of-ul într-o mare de biţi şi o grămadă infernală de unu şi sero zboară acum către tine. Da, e din seria L’Oreal, pentru că meriţi!