in cautarea perfectiunii

Lucruri magice care vin din unt

De multa vreme lumea a inceput sa laude untul de Shea, acesta  fiind un copac minune care vindeca orice atunci cand fructele lui se transforma in unt. Moda untului de Shea nu stiu exact cand a aparut, dar imi amintesc clar valul de prieteni care-si comandau din online si aruncau cu pareri despre beneficiile pe care le are acesta.

Am privit putin sceptica acest Shea, care arata ca o nuca de cocos, si ma gandeam cum face minuni aceasta planta. Nu eram sigura cum sa o incerc si de ce, apoi m-am hotarat sa mai astept.

Un prieten de-al meu care a avut cateva  schimbari bruste de greutate se plangea intr-o seara ca i-au ramas cicatrici urate pe piele de la acest lucru. Cineva ii propune untul de Shea, iar el – la fel de sceptic ca mine priveste in gol. Si-a facut omul documentarea, si-a luat produsul si urma sa vedem minunea.

Surprinzator, dupa cateva saptamani, au inceput sa se vada rezultatele. Un lucru la care cred ca niciunul dintre noi – doi sceptici – nu ne asteptam. Am inceput astfel sa ma documentez si eu despre aceasta minune, descoperind astfel o gramada de lucruri la care pot sa-l folosesc.

Proprietatile pe care le are, lucrurile la care poti sa-l folosesti sunt imense. Regenereaza si repara, pielea uscata dispare, vergeturile se amelioreaza, ajuta la repararea cicatricilor, repara tesuturi. E incredibil. Contine atat de multe vitamine incat ramai socat privind toate site-urile care-l lauda.

Tenul meu uscat a fost foarte incantat aceasta iarna de descoperirea si folosirea acestei minuni, spre uimirea mea, reusind sa-mi acopere si cateva din petele si micile cicatrici pe care le mai aveam. Degetele mele au fost alintate si se simt atat de bine. Nu credeam sa rezolv atatea probleme cu un produs bio.

A fost un copac cu niste seminte care a ucis scepticismul meu legat de produse bio pentru ten. Eu sunt foarte pretentioasa atunci cand vine vorba de pielea mea si nu inteleg de ce as vrea sa-mi tratez exteriorul corpului cu produse pline de chimicale care au pe ele nume de branduri mari, dar la care vezi rezultatele doar cu o pereche potrivita de ochelari.

Nu am de gand sa devin raw-vegana, inca mai pastrez putin scepticism in legatura cu anumite produse noi aparute pe piata si foarte laudate (dar cu timp prea putin pentru a vedea rezultatele celor care le-au testat).

Urmatorul lucru este testarea uleiului de cocos pe post de balsam de buze, pentru ca l-am vazut si pe acesta deja cum face minuni.