Gramada

Lucruri de care nu trebuie sa uiti

Era oamenilor care se tem de credite si care nu castiga destul. Era oamenilor care stiu ca nu este nimic in lumea asta, care sa-i aduca aproape de jobul ideal cu renumeratia financiara care sa permita un trai mai mult decat decent. Dam vina pe orice din jurul nostru: pe sistem, pe sefi, la final pe lenea noastra de a ne ambitiona sa facem mai mult. Dupa ce trecem peste fiecare pas de acest gen ne dam seama ca orice am face, trebuie sa incercam sa ne descurcam mai bine.

Vrem un concediu de relaxare mai diferit.

Vrem sa ne terminam proiectele care mananca mai multi bani.

Vrem sa fim independenti, dar nimic nu pare sa apara.

Nimic nu cade din cer si trebuie sa lucram tot mai mult pentru ceea ce ne dorim, trebuie sa renuntam la lucruri, pentru a ne permite alte lucruri.

Oameni buni si cu idei apar intotdeauna. Oameni buni care s-au saturat sa vada cat de mult se profita de cei care au nevoi si nu au cum sa le obtina. De cei care s-au saturat de presiunile bancilor si de presiunile societatii. De cei care stiu ca exista lucruri care se pot face mult mai usor si mai simplu.

Raspunsurile sunt intotdeauna cele mai simple, asta spun si asta granateaza prin ideea lor oamenii frumosi de la Auto Credit care fac amanet. Ei sunt cei care iti arata cat este de usor sa rezolvi situatiile financiare care te epuizeaza psihic, fara sa ai atat de multe complicatii pe cat iti promit multi altii.

Chiar daca momentan ii gasesti doar in doua locuri din tara, sunt sigura ca ei se vor extinde doar pentru a venit in ajutorul cat mai multor oameni. Pentru a arata ca nu toti vor sa ia pielea de pe tine, atunci cand ai nevoie de ajutor.

Amanet Auto-Buc

Auto Credit

Bucuresti – Splaiul Independentei, Nr.319, Cladire 14 C, Sema Parc, Sector 6, Romania
Cod Postal : 060032 ;
Phone: 0754.22.30.60
Constanta – Bulevardul Mamaia, Nr. 294, Parter Hotel Bulevard, Judet Constanta
Phone: 0754.22.30.58