Gramada

Lolly Boom, fericire in parcul mare

Afis oficial LollyBoomEste oficial si cu afis. Unul dintre cele mai frumoase lucruri ale orasului se vor intampla in weekend spre bucuria tuturor copiilor dar si a adultilor. Un festival destinat familiei, incearca vremea si deschiderea publicului in primul weekend.

Organizatorii filme de TIFF in program, ateliere pentru copii si o multime de alte lucruri frumoase precum invitati de la Romanii au talent si Trenuletul veseliei vor aduce viata parcului in acest weekend.

Se anunta un weekend plin cu o multime de evenimente care se vor intampla in oras. Se anunta vreme frumoasa numai buna pentru a te bucura de un weekend prelungit impreuna cu familia ta, in parcul central, printre rasete de copii si oameni care zambesc.

Inarmeaza-te cu haine de schimb, aparatul foto pentru a-ti surprinde copilul zambind tot mai des, cafea pentru energie si multa voie buna, deoarce Lolly Boom doreste sa te faca sa te simti ca intr-o poveste.

Nu uita sa iti inscrii copilul din timp la ateliere pentru a nu-l vedea suparat, nu uita sa nu iti faci alte planuri in weekend si sa spui tuturor prietenilor tai de acest eveniment. Un like si-un share n-a facut rau la nimeni, iar vestile bune si pline de fericire circula repede!