Lecturi urbane

Lecturi Urbane (re)

Cu paşi repezi se apropie o nouă ediţie a Lecturilor Urbane. Pot să spun cu mâna pe inimă că abia aştept. Am vorbit cu nenea norul şi a zis că se rezolvă un pic de soare, fără ploaie şi cu multe cărţi, cu voluntari câââât cuprinde şi bună dispoziţie. Mă bucur enorm de mult de faptul că primăria a acceptat să facă un parteneriat pentru acest proiect şi sper ca fiecare parc un pic mai mare să aibă un loc de citit.

Am constatat că oricum sunt o ciudată, şi se uita lumea aiurea la mine atunci când alegeam să-mi petrec timpul citind pe o bancă în parc vara, sau plimbându-mă cu autobuzul tot citind. Acum, am găsit o mulţime de oameni care fac asta, şi culmea e că spun lumii să facă acelaşi lucru. Îndemn la citit, fac un voluntariat care mă ajută, pe mine, să fiu om, să fiu eu, şi să citesc în voie liniştită.

Şi deja îmi imaginez, cum mi se vor schimba stările de spirit sâmbătă. O să încep să fiu agitată, nervoasă, apoi ultra bucuroasă. O satisfacţie personală va creşte, şi mă voi simţi iar bine. Asta, e ok