Ia o leapsa

Leapsa oamenilor

bun. Pentru ca aseara am uitat, am adormit revazand a n+k oara Elizabeth : The Golden Edge , am uitat ca am vrut sa lansez o Leapsa. Bun. Se numeste “Leapsa Oamenilor” si o luati astfel : toti a caror nume apare pe pagina mea (adica blogroll + follows) ca sa va distrati si voi “o’tzara” . E drept din blogroll suna pentru cine ma si citeste, sau se pastreaza in tema lui. Vroiam sa o impart la toti care ma citesc, dar mi lene, dar si asa e bine. Nu fa mofturi acolo si baga aci sa vezi.

Oameni care m-au impresiona/inspirat (femei + barbati Nu sau unii sau altii, si-si)

actori (el ca actor, ca viata) :
personaje (filme, carti, teatru, reclame) :
oameni din istorie 
profesori
prieteni
on-line friends (aici intra oamenii di` pa` mess pe care NU ii cunosti inca, bloguri, prieteni de pe alte site-uri)

6 categorii x 2 oameni / categorie = 12 oameni care te-au inspirat pana acum, care te-au impresionat, pe care ii admiri. SI motivele, ca fara ele n-are valoare. Nu o dati prea la sentiment ca nu je` bine . Ale`gz`, tie o sa-ti placa, e pe gustu tau. Micule, o sa ma injuri o viata pentru ca ti-am pus neuronul senil la gandit, iar Ursule, nici nu vreau :)) SA STIU :)) ce “pui iti fute mintea” :))
pe aceasta cale, micule, ms pentru favoarea aia, stii tu care 😀
ah` sa imi completez si eu Leapsa :))

actori : Matthew Gray Gubler si Nicole Kidman
personaje : Otilia (Enigma Otiliei) si Hannibal
oameni din istorie : Napoleon si Elisabeta
profesori : Fizica (liceu) , Romana (generala) , Mate (liceu) si Romana (liceu, asta e femeie, restu’s barbati)
prieteni : Bestia (prietenii stiu de ce) si Anda (aia mica si nesuferita)
on-line friends : Ursu si Iustina

Bun. De ce? Profesorii au fost cei care m-au sustinut, care m-au inspirat si care au demonstrat ca predau pentru elevi, nu pentru ceo 6-700 ron pe care ii primesc. Predau si cred in acei cativa copii care vor sa se impuna vietii. Otilia mi-a placut pentru ca a sacrificat dragostea lui Felix (ca asa e mai bine), Hannibal pentru ca filmul te facea sa il iubesti. La oameni din istorie cred ca am avut si articol pe tema asta, daca nu am facut la Napoleon, voi face curand. Pe Nicole Kidman sunt invidioasa pentru ca ii sta bine cu parul scurt. Si pentru ca totusi a ramas simpla, iar tipul, il recunosti si tu.

La prieteni nu comentez, nu e cazul. Ii admir pentru ca ma suporta si urla la mine. E drept, anda nu m-a mai suportat si m-a trimis , pe unde a apucat, dar Bestia inca isi mai mananca ficatii cu mine. Pe ursu am mai spus ca il admir, el stie asta. iar Iustina, o sa ii pun un later edit cu trimitere la blogu ei, pentru ca nu stiu ce am facut cu el. E o zapacita d’aia imi place de ea 😀

p.s. am pus un later edit, se pare ca am uitat sa modific, ma exprimasem gresit, pusesem istorici in loc de oameni din istorie , my mistake