Aberatii speciale

La naiba!

e deja 2 decembrie, iar articolele mele pe blog in 2010 au scazut. Au scazut considerabil in comparatie cu 2009. Nu a fost criza de idei, pentru ca am scris, dar nu aici. Am scris pe foi, cred ca se pune si asta. Am teoriile mele pe care inca le testez despre viata. Daca nu le termin, atunci despre ce voi mai avea de scris. Ce am facut in ultima vreme? Nu mare lucru important , si totusi am facut lucruri mici, care au o importanta pentru mine.

Cine a zis ca nu imi iubesc blogul a mintit. Cine a zis ca nu stiu ce fac cu viata mea, poate a zis un adevar. Nu am facut nimic in ultima vreme, si totusi ma simt mai batrana cu 10 ani. DAca nu mi-as vopsi parul, poate as vedea fire albe, si sunt mult prea tanara sa ma plang ca ma doare pieptul si spatele. Nu voi recunoaste ca e de la faptul ca umblu cu gatul gol, si stau in pozitii incomode. Poate, langa tine, e comod.

Scriu tone de mailuri pe zi, iar apoi ma apuc si scriu in caiete. Ordonate, ca si categoriile mele. Ma pregatesc sa imi fac blogul frumos. I-am gasit un motto, i-am gasit o poza de fundal, are si favicon (in caz ca nu ai vazut). Incep sa-l personalizez iar, pentru ca simt ca merita asta. Domeniul asta are aproape un an, si sunt foarte multumita de el. Se poarta frumos. Nu-i asa?

Ce rost au toate astea? Ma gandeam sa-i mai fac o ramura acestui blog, si sa-l mut, pentru ca face parte din mine, si nu trebuie sa fie pedepsit pe alt server, alt domeniu. Am sa-mi pierd putinii cititori care-i am acolo. Stiu asta. Toti oamenii astia care impartasesc aceleasi ganduri cu mine, care ma aproba, care dau din cap in fata monitorului. Exista.

Exita toate acele priviri care te aproba, pentru ca ei nu au avut curaj sa spuna sau sa faca. Exista toate acele suflete care ar vrea, dar nu au curaj. Exista toate acele minute in care timpul nu se opreste in loc oricat de mult am dori. Exista toate acele imbratisari care dureaza 30 de secunde si ne fac fericiti. Exista toate acele lucruri care te fac sa continui. La naiba. trebuie sa revin