Gramada

#jocuricluj o seara minunata

Nu ştiu ce e mai nasol, faptul că nu am avut aparatul foto la mine, sau faptul că a durat atât de puţin. Dar să încep cu începutul pentru ca toată lumea să priceapă despre ce este vorba. Concret.

Funky Bar a organizat o seară de jocuri- Mi-am luat rummy-ul cu mine, şi am pornit să mă joc pe terasa lor. După ce era să-mi dau duhul pe la jumătatea urcatului pe Piezişa, mă întâlnesc cu Bogdan şi uite aşa, reuşesc să ajung până la ei. Ajunsă acolo încep să mă uit după o masă să ne jucăm, şi noi ca oamenii un rummy, dacă tot l-am cărat după mine să îl facem să se simtă bine (pe el, pe rummy). Drept urmare, ne strângem cumva-cumva patru oameni la un rummz, printre care şi Bogdan care nu mai jucase de foarte mult timp rummy.  Asta nu s-a văzut deoarece am luat o bătaie de la el, aşa că, e ok.

Faptul că am uitat aparatul foto acasă, înseamnă că sigur urmau o mulţime de faze faine, şi drept urmare mă pregăteam să le admir cu puterea privirii mele de scorpie, deoarece nu aveam cum să le mortalizez. Cum am bănuit, a apărut ceva ultra imprevizibul, şi nu mă refer la Cosmin al meu, pentru că el e tot timpul previzibil, şi aşa cum am bănuit, nu l-am mai putut dezlipi de monopoly, dar mă bucur că s-a relaxat, şi a pierdut cu demnitate :))

După ce mi-am luat bătaie la rummz, a venit Cristian Gog şi mi-a salvat situaţia deoarece a absorbit pe toată lumea cu orice trucuri de joc, văzute mai multe pe la tv, punându-l pe @Kookool să semneze cartea ca să fim siguri că nu ne fură nimeni aşa pe faţă. Ne-am minunat şi şocat de cum îi umblă mâinile, nici nu simţi că vorbeşte cu tine. Am încercat să ne dăm seama cum a făcut o mare parte din ele, iar el ne-a liniştit că există ani de antrenament. Ca un magician care se respectă nu ne-a dezvăluit niciun secret, dar l-am făcut să-şi ridice uşor o sprânceană arătându-i ceva ce nu ştia, sau cel puţin asta susţinea.

Lumea sunt sigură că abea a aşteptat să ajungă acasă să povestească cum pachetul imaginar de cărţi al lui The Ză a fost transformat în realitate, eu aştept ca Cristian Gog să facă acest lucru cu toţi prietenii mei imaginari ! Pentru că el mi-a explicat că “the illusion of love” se poate transforma în realitate. Deci, până la urmă, chiar totul ţine de magie.

După ce @kookool a rămas aproape fără cuvinte, domnişoara în mov ne-a tot luat scrumierele pe care ne chinuiam să le umpletm, lumea devenea tot mai uimită, mai tăcută şi mai agitată, am început să dezvoltăm dilema celor 7 ţigări, şi celor 3 lovituri de pumn. Pentru că, nu-i aşa, lumea nu este atentă la tot ceea ce spui, şi mai ales la cum spui. Noi femeile ştim asta cel mai bine.

Meritele serii revin şi lui Cristian Bunoaică pentru că a filmat tot drept urmare a salvat reputaţia celor care facem pe paparazzi şi uităm obiectul muncii acasă. Eu am zic să azi am să mă revanşez la #galeriacluj pentru că merit, şi pentru că băieţii de la ziar mertiă să se simtă vedete mai mari decât sunt, sau nu? numa zic !

Pentru că scosul ochilor deja a început să devină ceva obişnuit, am să-mi lipesc aparatul foto de mine, şi de toate prostiile pe care le port în geantă, nu că aseară aş fi avut loc pentru el, dar aşa, ca gest, în general, cum să ratez eu o seară atât de bestială? Mulţumirile de rigoare tuturor pentru că o seară atât de minunată ne-a relaxat şi îmi va aduce nişte beri din cele învăţate pentru vineri. Fiecare economiseşte pe timp de criză cum vrea