Beard Brothers

Interviu cu un Beard Brothers

Acum ceva vreme povesteam despre baietii de care m-am atasat. Atunci era doar prima intalnire iar eu deja incepusem sa-i iubesc, cateva intalniri si o petrecere mai tarziu, cred ca ma iubesc si ei pe mine. Pentru ca mi-am propus sa fac evolutia Beard Brothers, pe langa campanii, m-am hotarat sa fac evolutia lor ca oameni si sa ii iau pe rand, in fiecare luna la un interviu. Maxim, la cererea fanilor (lor sau ai mei) o sa facem unul la 3 saptamani, dar asta o sa ramana de vazut in timp. Astfel, in fiecare 1 a lunii va veni un interviu cu un membru BB, iar intre timp pe masura ce apar campaniile si se duc la bun final, o poveste despre asta.

Ca prim membru am luat Presedintele, o adevarata onoare pentru barba lui si pentru mine. Ce a iesit se vede mai jos. Pentru alte intrebari, puteti sa-mi lasati mesaje cu ce doriti sa-i mai intreb pe baieti in urmatoarele interviuri, fiecare va avea alte intrebari, incepand de la campanii pana la viata lor personala. Ca sa nu se mai chinuie fetele sa-i stalk-uiasca pe facebook, intreb eu totul!

Untitled - 1

Spi-Oana vs Mr. President BB

Cine a descoperit satul Bărboşi?

Un membru BB, a venit cu sugestia dupa care impreuna cu toti membri am investigat locul J

Am observat inovatie in campania a 2-a, doriti ca fiecare campanie sa fie altceva ?

Vrem ca  si  campaniile noastre sa fie din ce in ce  mai ample, vrem sa acoperim cat de mult se poate, vrem sa investim in educatie timpurie ,in prevenire si in oferirea unor solutii reale pentru oamenii astia.

De ce nu ati povestit la petrecere despre campanie? Sau macar sa atrageti atentia asupra spotului acesteia?

S-a povestit despre campanie, doar ca un timp redus, in plus am oferit flyere informative la intrare.

Cu ce v-a ajutat petrecerea in aceasta campanie?

Am facut public intr-un mod “cool” o campanie de binefacere, am atras atentia oamenilor de varsta noastra si nu numai ca se pot face lucruri bune  in a fun way!

Cine te-a cumparat pe tine la licitatie si ce ai facut pentru banii aia?

Un membru BB, a fost cel care m-a cumparat, toti banii stransi din licitatie au intrat in contul BB pentru a ne indeplini obiectivele si sa ducem la capat Campania Beard On! For Barbosi!

Iti place mai mult aceasta campanie decat prima, sau prima iubire/campanie nu se compara cu nimic?

Nu cred ca exista termen de comparatie, atat prima campanie cat si a doua imi sunt extrem de dragi, am crezut si cred extrem de tare in ambele si cu siguranta si in viitoarele campanii!

Cum a reactionat lumea pana acum la campanie?

Am strans in 6 zile o multime de lucruri, pe langa  asta se intereseaza despre campanie oameni din toata tara si din afara ei, eu zic ca e un semn bun si ca o sa fie un success!

Cum crezi ca o sa reactionezi cand o sa inceapa sa te opreasca lumea pe strada sa iti multumeasca, sa iti ceara poze sau chiar mai mult… autografe?

Autograf nu cred ca as da, nu ma simt genul de om care sa faca asta. Poze as face cu placere cu toata lumea.

Esti pregatit sa devii faimos?

Scopul nu este sa devin eu faimos, sau baietii, scopul este altul. Nu stiu daca sunt pregatit sa devin faimos, dar daca o sa se intample probabil ca o sa ma adaptez. Sunt genul de om care se adapteaza usor situatiilor.

Iti dai like la propriile statusuri de facebook?

 Nu. Facebook-ul meu este neglijat, nu se intampla nimic acolo. Viata mea este o parte pe page-ul de la BB iar facebook-ul meu personal e acolo, sa fie.

Poate cand o sa devii faimos o sa fie momentul sa iti inchizi contul si sa-ti faci si tu fanpage, sau poate iti fac fanele unul. Te-ai gandit la asta?

Nu  mi-a trecut prin minte asta, si nu cred ca as face asta, ce fac altii nu pot controla J

Logo-ul vostru e creeat de voi sau de fani?

Logo-ul e creat de mine 🙂

Cine si l-a tatuat primul? Cum a pornit ideea?

Un membru BB care tatueaza si-a facut priumul tattoo-ul, ideea a pornit de la o simpla discutie.

Cum te simti cand tot mai multi membri au tatuajul cu logo-ul vostru?

Imi place sa vad ca membrii BB, cred atat de tare in cauza noastra incat sa isi marcheze corpul pe viata, sunt oameni faini si motivati!

Nu te temi de faptul ca e posibil ca unii oameni sa spuna ca sunteti o secta din cauza tatuajului?

Cu siguranta sunt si o sa fie carcotasi care o sa faca tot felul de comentarii, in legatura cu orice, important pentru noi insa ,e sa nu ne lasam afectati de asta si sa ne urmarim in continuare scopul

Cum vei reactiona daca o sa descoperi ca au inceput tot mai multi oameni/fete sa isi tatueze logo-ul vostru?

Nu cred ca inseamna acelasi lucru pentru ei cum inseamna pentru noi. Le-as recomanda sa se gandeasca bine inainte de a face aceasta miscare pentru ca un tatuaj il ai pe viata, iar daca le va parea rau va fi greu sa scape de el. Pe de alta parte m-ar bucura sa vad ca altii se simt la fel de dedicati ca noi cauzei.

Ai poze fara barba?

Da, bineinteles ca am, am poze de anul trecut ( 2013 in vara) cand m-am tuns chel si m-am ras.

De cand iti cresti barba asta?

Din august 2013

Ce ti se pare atat de special la tine cu barba fata de la tine fara barba?

Nu pot vorbi de lucruri speciale sau nu, cred foarte tare ca barba e un lucru care face parte din personalitatea mea.

Cate fete au inceput sa se dea la tine de cand ai inceput proiectul BB – tu fiind presedintele?

 Nu am sesizat ca asta sa fie motivul pentru care fetele au inceput sa flirteze mai des sau mai rar cu mine. Poate ca ar trebui sa fiu putin mai atent la acest capitol sa iti pot da un raspuns.

Cum ai reactiona daca ai afla ca fetele s-au unit toate si v-au facut un fan page prin care sa aveti dubla promovare?

Eu cred ca ar fi ceva deosebit pentru ca poate ar face si ele niste lucruri frumoase asa cum facem noi, ne-ar sustine si ne-ar oferi o mana de ajutor poate fara sa isi dea seama ca fac asta. Ar fi ceva superb.

 Ti-e frica de faptul ca o sa incepi sa ai stalkerite?

Nu mi-e frica, sper doar ca daca o sa am vreuna sa nu ma ucida.

 Dar daca te rapeste doar?

Sper sa nu ma rapeasca nimeni 

*fetelor fara rapiri deci!!!*

 Tot povestim de fete, prietena ai?

 Nu, nu prea am timp.

Daca o sa vina o domnisoara fara timp? O accepti?

Buna intrebare.. Why not 😉

Bine, gata cu glumele, gata si cu tine, vreo intrebare pentru mine sau vreun mesaj pentru cei care or sa citeasca asta?

Intrebari nu. Mesaj…da: Beard ON! Dare to dream! Be yourselfs!

Multumesc dragul meu 🙂

Chiar daca baietii isi mai arata chipurile pe la evenimente si pe poze de pe facebook, eu m-am decis sa-i pastrez in umbra. O sa creez un colaj interesant cand or sa vina interviurile personalizate pe membri, un colaj din intrebari si poate poze, pentru ca fanele sau curiosii sa stie aproximativ (dar nu sigur) cu ce membru m-am vazut. Tin sa mentionez ca baietii sunt plini de surprize pe viitor, iar blogul meu o sa fie cu ochii pe ei ca un spion adevarat ce sunt, pentru ca cineva trebuie sa scrie istoria lor pas-cu-pas, om cu om, campanie cu campanie.