Beard Brothers

Interviu cu un Beard Brother (editie speciala)

Este martie, este mai mult de atat: 1 martie!

Este ziua in care pe blog am un interviu dintr-un proiect drag mie, cu unul dintre oamenii din spatele acestuia. Pentru ca a venit primavara si atentiile asupra femeilor devin tot mai mari, m-am gandit sa povestesc cu o domnisoara, singura domnisoara din spatele acestui proiect.

Chiar daca peste tot vedeti doar barbosi, undeva in umbra, foarte protejata, cuminte si apreciata de toata lumea, se afla o domnisoara foarte draguta.  Am iesit cu ea la o poveste pentru a afla mai multe despre cum este viata ei langa atatia barbosi, pentru ca eu personal o invidiez  (si cred ca nu sunt singura).

Am crezut, sincer sa spun, ca este ceva necurat la mijloc. E adevarat, am fost eu prea invidioasa si rautacioasa gandindu-ma la cele mai intunecate lucruri. Energia si zambetul cu care povesteste despre proiect, despre campanii si toate acestea, este una care m-a facut sa-mi dau seama de ce merita toata iubirea.

“Mi s-au inmuiat genunchii atunci cand, dupa prima petrecere oficiala, au pus o poza pe Facebook cu mine si mi-au multumit pentru tot ajutorul si suportul pe care l-au primit din partea mea”, rade mult cand spune asta. ~30 de barbosi care o alinta si-i spun ca este speciala, ca este fata care conteaza cel mai mult pentru ei este, ceva ce ar inmuia si cea mai rece persoana. Este bine, cred eu, sa nu se stie de fata care este in spatele puterii masculine pentru ca asa totul capata o nota mult mai interesanta.

Am fost curioasa de inceputul acestui drum, asa ca mi-am luat inima-n dinti si cu tot tupeul pe care il am in mine am convins-o sa-mi spuna tot, sa nu omita nimic, nicio informatie care sa ma faca sa o invidiez mai mult decat o fac deja: “Sunt o fire foarte ambitioasa, imi place sa iau parte la astfel de provocari. Am mai facut parte din diverse proiecte inca de pe perioada liceului asa ca stiam cam ce ma asteapta. Stiam ca fara mine nu se vor descurca si le-am spus asta. Am fost acolo inca de la primele discutii si crearea paginii si punerea ideilor la bataie. Au fost putin carcotasi la inceput, spunandu-mi ca nu sunt un barbos si ca poate nu ar fi potrivita prezenta mea la sedinte. Stiam ca o sa-mi simta lipsa, iar dupa putin timp au inceput sa ma cheme si pe mine.”  

Carcotasa, cum am inceput sa fiu si eu dupa aceasta povestioara, am fost curioasa care este modul prin care ea se regaseste in proiect. M-am uitat foarte atenta la ea. Barba n-are, jur! Apoi am observat tatuajul ei si mi-a povestit cum a rezistat eroic la primul tatuaj, cu o sedinta destul de lunga si un desen destul de complex. Curajul de care a dat dovada prin desenul acela a fost confirmarea ca este intre oamenii care trebuie. “Avem aceleasi principii si acelasi mod de gandire. Credem si ne zbatem pentru aceleasi lucruri. Acesta este unul dintre lucrurile care ne unesc”.

Este totusi posibil ca intr-o gasca atat de mare de baieti sa fie o fata, fara absolut nicio alta conotatie, doar o fata care ajuta, sustine si este apreciata pentru acest lucru. Nimic mai mult, chiar daca nu ne putem imagina un asemenea lucru, ea este exceptia care demonstreaza ca se poate. De cele mai multe ori este binevenit si putin suspans, mai ales cand este vorba despre acest proiect superb. A se nota dragele mele ca alte fete nu vor mai primi. Au una care face cat toate fetele din lume, au una pe care ei o protejeaza si o apreciaza. Viata ei este atat de activa si de frumoasa incat ii doresc fiecarei fete sa aiba parte de alinturile de care se bucura ea.

Martisorul ei este superb, iar asta demonstreaza cat de mult este iubita. Credeti-ma pe cuvant ca merita toata aprecierea posibila din lume pentru munca pe care o face, pentru toate lucrurile frumoase pe care le vedem.

bb