Aberatii speciale

Injuraturi + motivatii

Eu cand ma enervez devin un demon. Scot din mine o ura care de multe ori ma uimeste si pe mine. Reusesc sa urasc niste persoane care poate nu mi-au gresit cu nimic, dar eu le urac din toata inima mea. In acele momente, prin minte imi trec cele mai frumoase filme din seria Saw care are face orice copil sa viseze urat o saptamana si orice regizor de filme de groaza mandru de mine.

Am relizat ca totusi nu-i bine sa vrei raul oamenilor din jurul tau si ca pentru unii oameni moartea este un lucru placut care urmeaza sa-i scape de o multime de chinuri.

Am realizat ca exista o frustrare mai mare decat toate : cea sexuala.

Tot timpul cand o femeie e irascibila lumea o barfeste “e o nefututa” , de cate ori un barbat are toane – “e nefutut”. Fie ca vrem sa recunoastem fie ca nu, activitatea vietii noastre sexuale se perinda usor peste tot. Daca nu ai satisfactie dpdv sexual devii frustrat. Te frustreaza pe moment cu parterenu, apoi mai mult, apoi nu gasesti problema, devine ceva care te framanta cand iti bei cafeaua, cand mananci, devenind o frustrare obisnuita care te face irascibil tot timpul.

Dupa aceasta teorie, am ajuns la concluzia ca cel mai urat lucru pe care poti sa il doresti cuiva este “n-ai avea ORGASM!” iar daca este vorba despre domnisoare mai tinere, se poate ura la fel de bine “sper sa mori virgina!”