Gramada

Inchirieri masini… Posibilitate sau Solutie?

A trecut usor usor si Pandemia sau cel putin noi toti ne-am obisnuit cu masurile sanitare si cu “barda” deasupra capului. Si uite ca incet, incet reapar (cu mult mai putini spectatori) si festivalurile. Miscarea tuturor actorilor implicati intr-un festival este o piesa de rezistenta in constructia unui festival. Asa ca pentru festivalurile din Bucuresti sau din jurul sau rent a car bucharest este solutia cea mai buna.

Si totul a inceput cu rent car Otopeni

Da acum cativa ani unul din amicii care se ocupau de un festival a vrut sa vada cat de mult se pot reduce cheltuielile cand folosesti cel putin pentru o parte din miscarea celor implicati in proces. Rezultatele au fost satifacatoare atunci si modelul a fost replicat. Asa ca unii din marii jucatori de pe piata rent a car erau si speram sa fie in continuare dupa revenirea in forta a lor vor fi implicati in aceasta piata.

Pe de alta parte tot aceasta nisa numita rent a car este cea care ajuta si mare parte din spectatorii de la aceste festivaluri. Si cumva ideea de inchirieri masini a devenit “parte a acestei familii… a festivalierilor”, de ambele parti ale baricadei. Si e frumoasa aceasta “comuniune”, pentru ca aduce povesti. Iar povestile aduc la randul lor amintiri. Si cei din FMN rent a car Bucharest va pot povesti, de fiecare data cand va aduc sau va predau masini, multe dintre aceste nestemate sufletesti

Si dintre toate, cele mai frumoase sunt in general cele care implica familii numeroase si fericite. Dar in tolba lor sunt si cereri in casatorie “ajutate” de care o masina FMN sau surprize la implinirea a mai multor ani de casnicie. Si unele din ele facute si la marile festivaluri, pe care le dorim din nou “in forta”, dupa disparitia fenomenului pandemic aflata inca in desfasurare.

Cam asta a fost povestea cu masini de inchiriat.

Dar nu vom incheia cu clasicul AM INCALECAT PE-O SA SI V-AM SPUS POVESTEA ASA, pentru ca povestea FMN continua… sau cum bine zicea Chirila in cantecul sau Vama Veche: Povestea merge mai departe!