Gramada

Inceput de weekend

Cam ce planuri ai pentru orice zi de vineri? In general astea sunt zilele mult asteptate. Ai timp sa profiti de timpul liber si sa faci cumparaturi si ai timp si sa te uiti pe net dupa absolut toate reducerile posibile. E drept, uneori descoperi marti ca weekendul trecut au fost reduceri mari si ai ratat sa iti cumperi chestia aia visata la doar 30% adaos si nu la 300% . E dureros.

Ca sa nu mai ai aceasta problema, te-ai abonat la toate newsletterele posibile si pe langa asta te plangi uneori in retelele sociale ca X firma te spameaza. Ei nu fac neaparat spam, ei vor sa-ti aduca la cunostinta cat de des pot, de reducerile pe care le au. Daca ai vrut sa stii care sunt reducerile, acum nu ai voie sa te plangi ca trebuie sa-ti faci filtru special la mail: REDUCERI/SPAM.

Black Friday 2015 este poate unul din evenimentele reducerilor asteptat de orice consumator. Sunt sigura ca ai produsele deja puse in wishlist si speri sa le prinzi la un pret cat de bun. Omul calculat isi organizeaza revelionul din ianuarie si face planuri pentru concediul din vara inca din toamna. Cauta hostelurile, hotelurile si locurile cele mai bune, pentru ca mai apoi sa stea pe faza sa isi ia haine si gadget-uri sa foloseasca in concediu. Totul o sa fie perfect organizat si pentru sarbatori, mai ales daca ai cadourile cumparate si ascunse inca de la valurile de reduceri.

Black Friday Romania in 2015 o sa fie iar un fenomen la care ne asteptam. Pariurile ce servere pica primele sunt la ordinea zilei, iar tableta aia misto si castile alea bengoase speri sa-si merite premiul. Tanjesti dupa reduceri si dupa setea de a fi omul care ia totul la pretul corect. Doar pentru asta sunt reducerile.

Oamenii de marketing or sa fie atenti la apararea brandului, Pr-ii or sa fie in priza pentru orice posibilitate de feedback negativ, iar curierii or sa isi doreasca mai putini oameni care sa comande, pentru ca vor sa livreze si ei totul la timp.

Un fenomen care a luat amploare in romania, dar care e in fiecare an foarte aproape de a te lasa fara salar in doar 35 minute.

funny-card-quote-new-diet