Gramada

In spatele unui barbat puternic…

În general în spatele unui bărbat puternic se află o firmă puternică. Dacă este firma lui înseamnă că a avut o idee de afacere. Acum, să vedem când vin cele mai bune idei?

Toată lumea o să strige în cor că cele mai bune idei vin pe budă. Dar nu-i aşa. Cele mai bune idei vin după – asta va suna tabu – o partidă sănătoasă şi relaxantă de … sex ! Hai să nu ne mai ascundem după deget. Nimic în lume nu ne va relaxa mai tare. Nici o bere, nici măcar un masaj sau o tură de yoga făcută ca la carte. O partidă de sex, aşa încetuc, relaxant, savurant este tot ce ai nevoie pentru ca tu să te relaxezi, şi zăcând în pat să îţi aduni puteri să te duci la duş îţi vin idei. Idei de afaceri, idei de promovare, idei de orice ai avea pe suflet în acel moment.

Ajungem tot la faptul că în spatele unui bărbat puternic se află o femeie. O să spuneţi toţi că acest lucru nu este valabil dacă bărbatul este homosexual. Orice bărbat are o prietenă bună femeie, pentru că încearcă din tot sufletul să demonstreze că prietenia dintre un bărbat şi o femeie e posibilă. În multe cazuri ea devine soţia lui, iar în caz că nu devine soţia, atunci a fost cu siguranţă sursa lui de inspiraţie în a face ceva bun.

Sună destul de feminist toate lucrurile astea, dar nu este aşa. O femeie întotdeauna îşi doreşte un bărbat puternic cu mulţi bani. Am stabilit asta acum câteva zile. Dar în acelaşi timp, îşi doreşte să aibă banii ei pe care să-i cheltuie pentru că el niciodată nu va câştiga îndeajuns de mulţi bani pentru a cumpăra tot ce-şi doreşte ea. Acum nu vreau să fiu prost înţeleasă. Se ştie că femeile cheltuie banii înainte ca ei să reuşească să se răcească de cum au fost pe print. Cardurile se golesc chiar dacă afişul cu “reduceri” încă nu a fost lipit prea bine.

O să îmi spună toată lumea că facem parte dintr-un secol în care femeile sunt obişnuite să se vândă. Doar Monica ex-Columbeanu ne-a arătat că e mult mai simplu să faci sex ca să ai bani decât să-i câştigi pe ai tăi. Nu e adevărat! E mult mai frumos şi mult mai incitant să ai banii tăi. Câştigaţi pe ideile tale. Făcând ceva ce îţi place şi fiind foarte bun în ceea ce faci.

Cum devine o femeie de succes? Simplu. Devenind bună în ceea ce face. Trăgând la fel de tare ca un bărbat.

Nu există femei de succes!

glumeşti?

Hai să răsfoim revista Biz. Hai să o răsfoim online şi să vedem ce atitudine adoptă. Ce găsim? Pe Marta Usurelu povestind despre revistă. Povestind despre cum ea din 2009 ne arată la toate femeile cum este să fi bună în ceea ce faci. Să fi cea care conduce şi inspiră mai departe zeci de femei.

Te poate inspira o revistă! Pentru că au evenimente, pentru că le pasă de fiecare cititor în parte. Pentru că se gândesc la surprize întotdeauna pentru cititori. Pentru că sunt cei care contează în afaceri. Ei scriu despre afaceri. Sunt atât de buni încât au trecut peste 2 sfârşituri ale lumii şi vor devasta 2012 cu evenimente. Pentru că lumea nu se termină înainte să dea toate afacerile faliment!