Gramada

In sfarsit

a venit caldura. Cu ea a venit si sentimentul ala aiurea in care pierd timp vrand sa scriu ceva, fac draft-uri peste drafturi si pana in final, ajung sa scot de la naftalina articole noi. Joi ma pornesc spre mare, cu destinatia liberty parade 2010. Am sa vin cu o multime de poze (sper) , si daca am sa am teava de net, am sa scriu cate ceva in fiecare zi, macar pe twitter daca nu si aici.

Nu am pus inca articolul despre #fotbalcluj si nici despre editia a 10-a La Scena Deschisa. Am o multime de povestit, si probabil, o parte din ziua de maine, o voi ocupa scriind articole, pentru ca ulterior, sa aiba lumea pe unde arunca cu privirea, asa, de weekend.

Ca tema de casa, am sa te rog sa imi dai un vot aici , in caz ca stii ca merit. Poate nu-l merit, poate da, cine stie. Eu personal, sunt destul de multumita de evolutia mea pana acum, si sper sa nu fie in descrestere in continuare.

Am avut o perioada destul de nasoala in ultima vreme, de aceea tot am amenintat o intoarcere si am dezamagit fara sa ma tin de cuvant. Eu cred ca merit acea perioada de relaxare, si poate, e bine ca anul acesta am scris mai putin decat anul trecut, oricum s-a plans lumea ca am avut o tentativa de aberatie, dar acum, sunt foarte hotarata, atat de hotarata incat am ajuns si sa ma repet.

Reveind, in sfarsit am reusit sa mai pun un post pe blog, din seria “hai sa aberam fara numar” si a amenintarilor ca nu o sa ma opresc din scris, si am sa scriu mai mult. Nici la citit nu mai am mult spor, dar sa vezi tu, ce te asteapta! Nici eu nu stiu ce ma asteapta, asa ca tu, sa fi pe faza !