in cautarea perfectiunii

Imbunatatiri in aberatii

am tot vazut pe la Tomata ca ea mai pune pe la ea pe blogul ei sentimental cate o carte pe care o citeste, si am stat si m-am gandit, eu oricum carti termin mai greu pentru ca nu am timp (fizic) sa termin multe, dar, nu stiu ce forma va lua blogul meu in cativa ani, sau daca va exista.

M-am revoltat (in sinea mea) acum ceva vreme, ca dand un search pe Google nu gasesti orice despre teatru, si asta e rau, e foarte rau, e irezistibil de rau! Apoi mi-am amintit, mi-am amintit un lucru esential, ca tot ceea ce gasim pe Google e ceea ce scriu oamenii. Daca o sa stau si o sa ma plang ca nu gasesc, si nu o sa ma apuc sa scriu, atunci nu vor gasi nici altii. E drept, daca nu vor gasi, atunci vor avea un impuls de a merge la biblioteca, dar, eu nu vreau sa sprijin furatul de referate de pe net. Cu toate ca, fie ca recunoastem, fie ca nu, toti o facem. Drept urmare o sa prezint, o piesa de teatru pe saptamana. O sa trec prin cele pe care le-am citit, date despre autor, despre piesa, despre tot. Asta am sa fac! Am sa arat lumii partile frumoase din piesele pe care le-am citit, pentru ca oricum, cartile de teatru sunt ceva “tabu” in secolul nostru, iar asta ar trebui sa ne deranjeze.

Nu vreau sa transform blogul meu in sursa de copiute, si nici in arhiva de piese, de aceea, le voi selecta, si le voi pune, in functie de starea mea de spirit (egoista de mine) !

Sper ca acest lucru sa nu te supere, sau sa te plictiseasca, dar simt eu (in corazonu meu) ca mai trebuie ceva care sa faca blogul asta, atat de personal pe cum il simt eu, si sa mai fie un punct concret intre toate aberatiile mele de “liceanca indragostita” (cum imi spune un prieten)