Gramada

Iesiri de brainstorming

Brainstormingul out of the box nu este usor de facut. Trebuie sa tii cont de foarte multi factori, in special de faptul ca oamenii au nevoie de multa relaxare pentru a crea ceva frumos. Oameni fiind relaxarea este peste tot, pentru ca ne e prea lene sa facem ceva si procrastinam pana in ultimul moment. Pe de alta parte, stim foarte bine ca artistii nu-si activeaza senzorii artistici decat atunci cand mediul ii inspira.

Pentru ca am o gramada de proiectele mici pe care vreau sa le scot tot mai mult la aer, pentru ca am inceput sa lucrez cu voluntari si ii vreau sa creeze tot mai multe idei frumoase si sa le lanseze in lume, m-am gandit cum sa fac acest lucru posibil.

M-am uitat si am cautat oferte de team building, pentru ca stiam ca un astfel de lucru ar scoate toata inspiratia din ei, cu un peisaj frumos, niste joculete, totul asezonat cu foc de tabara si bauturi care se servesc cand calde, cand reci. Locurile astea departe de betoanele orasului sunt perfecte pentru a scoate inspiratia din oameni, sunt perfecte pentru a creea idei si a le pune in aplicare. Scrii totul in caiete, pe flip-chart-uri sau pe bonurile din pormoneu. Aduni ideile pe telefon si pastrezi totul spre a fi pus in practica, marti. Pentru ca dupa un weekend de team building, toata lumea o sa fie molesita si tristuta luni, dorind sa isi mai aduca aminte, sau sa mai uite lucruri din team building.

Ne dorim inspiratie suprema in proiectele noastre, uitand de cele mai multe ori ca inspiratia vine doar cu relaxare, iar un nou mediu aduce de multe ori – de la sine, o relaxare care creeaza idei atat de bune, incat ne-am muta la munte sau la deal, in mijlocul naturii, doar pentru ideile superbe pe care le avem de cate ori privim natura, de cate ori fugim in lume.

La facut bagaje si creeat idei !