in cautarea perfectiunii

Iarna aproape ca a venit! Tu cum iti alegi geaca pentru barbati?

Venirea sezonului rece aduce cu sine, pe langa schimbarile climatice, si schimbari in garderoba oricarui barbat. Fie ca vrei sa fii la moda, ori doar pentru ca vrei sa iti fie cald si bine pe tot parcursul perioadei toamna-iarna, geaca pentru barbati este alegerea perfecta. Prin urmare, modalitatea optima de a fi la moda si ferit de rece este includerea in garderoba ta a unei geci barbatesti. Insa tu cum o alegi? In functie de ce aspecte o asortezi? Preferi sa o cumperi offline, din mall-uri, sau iti plac gecile cumparate online? Iata de ce ar trebui sa fii mai atent la fiecare dintre aceste aspecte, daca pana acum nu prea le-ai luat in considerare.

Geaca pentru barbati – sau cum sa fii si apreciat pentru alegere, si comod

Geaca barbateasca reprezinta un fel de carte de vizita, un mod de a interactiona cu oamenii din jurul tau. Practic, este prima forma de a comunica cu cei din jur. Asa ca, luand aceste aspecte in considerare, a alege o geaca de barbati care sa fie si calduroasa, si frumoasa si care sa vorbeasca despre tine intr-un mod ideal este cu adevarat o provocare. Tu, spre exemplu, cum o alegi? Ce ai in vedere? Intreband in stanga si in dreapta, am intocmit o mica lista care contine cele mai frecvente aspecte pe care barbatii le iau in calcul atunci cand isi aleg gecile, completata cu observatiile personale. Astfel, o geaca de barbati trebuie sa fie, in viziunea generala:

geaca

  • Usor de asortat. In fond, nu poti sa iti cumperi gecile ca pe tricouri si sa le schimbi in functie de tinuta. Drept urmare, este recomandat sa iti alegi o geaca usor de asortat, in culori neutre, calde sau reci, insa fara inscriptii, desene sau logo-uri supradimensionate. Oricat de avangardista ar parea o astfel de geaca pentru barbati, gandeste-te ca va fi putin cam greu de asortat atunci cand mergi la munca.
  • Calduroasa. Asta este prima caracteristica pe care ar trebui sa o aiba o geaca barbateasca creata pentru sezonul rece. Trebuie sa iti fie bine cu ea pe tine si, desi in popor se spune ca pentru frumusete se sufera, ar trebui sa stii ca poti impaca si capra, si varza cu o geaca barbateasca bine aleasa.
  • Cu un model tineresc. Aici, problema are o dubla valenta: modelul trebuie sa fie deosbit, tineresc, insa trebuie sa avem in vedere si punctul 1, si anume usurimea cu care poate fi asortata aceasta geaca pentru barbati. Nu opta, prin urmare, pentru modele extravagante si gandeste-te ca ce e simplu, e si deosebit de frumos, intotdeauna.

Cum sa cumperi geaca: online sau offline?

Stii cum se spune, „cate bordeie, atatea obiceiuri”. Insa ar trebui sa ai in vedere faptul ca vremurile se schimba, obiceiurile se schimba si ele, iar nimeni nu ar trebui sa fie refractar la nou. Prin urmare, pentru cei carora le place indeosebi cutreieratul prin mall-uri in cautarea gecii pentru barbati perfecte, ar trebui sa incerce si achizitionarea gecilor online. Gama de produse este mult mai variata si, recunoaste, preferi sa stai in fata calculatorului, dand scroll in cautarea modelului perfect, dar acompaniat de o pizza delicioasa, decat sa iti rupi picioarele, mergand dintr-un magazin in altul. Bine, una nu se exclude pe cealalta. Insa poti vizita, spre exemplu, magazinul online BMan. Dupa aceea, vei decide de unul singur daca mai vrei sau nu sa mergi si prin magazinele „traditionale”.