Aberatii speciale

Iadul haterilor

Am incercat. Pe bune de n-am incercat. Am stat si m-am uitat la toate lucrurile care se intampla in jurul meu si mi-am muscat buzele. Am muscat puternic din ele si am asteptat sa treaca valul. Motive de hatereala apar dupa fiecare colt. Parca cer sa fie bagate in seama. La un momentdat ma simteam ca un diabetic la regim pe care toata lumea il serveste cu ciocolata. E greu sa te abtii. M-am abtinut multa vreme, apoi mi-am dat seama ca eu n-am diabet si ca imi place ciocolata, asa ca am inceput sa ma servesc. Cate putin, cate putin, de fiecare data cand cineva imi oferea.

ti-o cauti!

Da. Adevarul este ca da. Ne-o cautam toti. Suntem niste rautaciosi toti, invidiosi pe succesul altora care stam aici, sa corectam greselile altora. Sa aruncam cu rosii si sa nu ne pese. De nimic. De absolutn imic. Dar nu e asa. De cele mai multe ori, nu e asa.

Haterismele astea vin in general in nevoia de a completa unele goluri. Pentru ca noi haterii de multe ori suntem prea plini de sine si prea obositi de aceleasi lucruri sa o spunem frumos, de cele mai multe ori incepem cu troll. Apoi incep rautacismele sa fie aruncate si hatereala incepe. Oamenii rai care nu vor sa inteleaga toate ideile frumoase pe care altii vor sa le puna in practica. Oamenii rai care nu vad si nu simt toata ideea evenimentului. Da, oh da.

o sa arzi in iad!

Da, mai mult decat atat o sa ard in iadul haterilor. O sa ajungem acolo toti. Oamenii o sa amestece smoala in cazane iar noi o sa tindem sa strigam: vezi cum o amesteci ca poate se taie! , o sa radem in hohote pentru gluma asta. Ce buni suntem. Dar o sa fim condusi intr-o camera, o camera speciala, fara cazane cu smoala, doar scaune, aranjate ca la o conferinta. O gramada de oameni o sa vina si or sa vorbeasca, o sa scoata discursuri motivationale si or sa ne umple de bullshit-uri care vand. Iar noi, haterii, nu o sa putem face nimic sa oprim asta. O sa putem doar sa privim pironiti la ce se intampla, fara sa putem pleca, haterii, sau altceva. Orice hatereala o sa se transforme in vorbe de bine si incurajatoare. O sa fie ingrozitor.

Da. Asa arata iadul haterilor. Toate haterelile noastre se vor intoarce in fata ochilor nostri, toate momentele gafele care cer sa fie haterite vor veni mult mai mari si vor cere sa fie haterite. Nu o sa putem. Mai mult decat atat, o sa privim neputinciosi la ele, iar orice vorba sau gest al nostru le va da mai mult curaj.

You-re-not-totally-useless-you-could-be-used-as-a

sursa foto