bucati de ganduri, in cautarea perfectiunii

I promised you babe

Promit recenzia asta de mult timp. Alex`andra cred ca o asteapta cu sufletul la gura, sa vada, care e noua mea achizitie. Ale mama draga, nu e noua achizitie, e doar, cum sa-ti explic, constanteanul meu adorat. A trebuit sa treaca mult ca sa am eu impresia ca sunt obiectiva la ceea ce spun, dar totusi, inca am impresia ca nu sunt.

Masculul ales, cel care a impartit totul cu ea, pentru un moment, si pentru doua, a fost cel care mi-a oferit optiunea de a sta langa el la Liberty, e clar ca am spus da din toti rarunchii, ceea ce a facut ca toti oamenii de pe strada, din parc, poate si vreo doi din blocul alaturat sa se uite la mine uimiti, ce am de urlu ca o descreierata la telefon.

Am zambit cateva zile fara oprire, si dupa ce am ajuns si m-am vazut la el in brate nu m-am putut opri din zambit. Nicio problema, si acum ma uit pe poze si zambesc la fel. O sa imi treaca, la un momentdat, acum ma gandesc la urmatoarea tura de plecat la mare si stat langa el, cand sezonul va fi cat-de-cat pe gata, ceea ce inseamna ca va fi si el putin mai liber (sau mai ocupat).

Hai sa-ti arat ce comoara, iti arat doua poze. Poze noi doi ca un cuplu fericit ce suntem, avem, dar din (ne)fericire le pastrama doar pentru noi (da sunt that kind of jpg’s). Poate sezonul 2 vei fi mai norocos


This is L.E.