Aberatii speciale

i miss @neamturomascani

Nu stiam ca un poate sa-mi fie, atat de dor, de un prieten din online-ul romascan. Il mai stiu de acolo si pe Nepoate, pe Rosu, si chiar daca Rosu a fost langa mine in momente grele (cand o explodat casa, in martie, si nu stiam ce suna), mie tot mi-e dor de Neamtu. Mi-e dor de orele vorbite la telefon cu el despre nimic. De cum imi doream sa merg sa-l bat cand abereaza, iar sentimentul era reciproc. Mi-e dor sa-l sun atunci cand doarme, si sa-l tachinez atunci cand beau prea mult. Mi-e dor de prezenta lui, de povestile lui.

STiu ca, s-a dus in cele` Spanii pentru ca aici nu mai putea sa stea. Stiu ca a facut asta pentru binele lui, si pe la anu cand se intoarce, o sa vina cu povesti noi. Sper sa nu i se urce spaniola la cap, dar acum pot sa-l tachinez in multe limbi. Sper cand vine sa ramana in cluj, si sa nu mai plece, si sper sa citeasca toate astea si sa se gandeasca ce mai face zaluda lui, care-l bombane, ca acum, nu ii mai pot trimite felicitari si scrisori, pentru ca e departe, si ajung greu, sau deloc.

Bai neamtule, mi-e dor de tine, si de tot. Si la cleo ii e dor de tine. Si la mine, sa stii ca nu s-a schimbat nimic. Totul e la fel. Absolut totul. Exact cum ma stii. Iar daca din cand in cand, mai citesti ce zic eu aici, o sa vezi, ca totul aici e asa cum ai lasat, si asta nu inseamna ca nu e evolutie, ci inseamna ca noi te asteptam sa evoluam impreuna. Cand spun noi, ma refer strict la mine.

*nu stiu ce am facut cu pozele cu noi, sau daca la tine a ramas singurul exemplar*